PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628533}

Hell on Wheels: Witaj w piekle

Hell on Wheels
2011 - 2016
7,8 5,3 tys. ocen
7,8 10 1 5250
Hell on Wheels: Witaj w piekle
powrót do forum serialu Hell on Wheels: Witaj w piekle

Jestem na tak! Ogladajac trailere nastawiam sie na mega miodną produkcje. AMC jeszcze nigdy nie zawiodla(no nie liczac walking dead ;) ) Szkoda, ze premiera dopiero w listopadzie

danteusz

Fakty zapowiada się całkiem nieźle (http://www.youtube.com/watch?v=78zEDBmHwbU). Mam tylko nadzieję że nie skończy jak Deadwood na 2 sezonie ;]

BlackWolfpl

Deadwood ma 3 sezony ;D

aruun

heh nom fakt 3 ale chodzi o to że skończył się jak się skończył - mam wrażenie ze po prostu urwali z powodu oglądalności .. lub coś ;p

danteusz

Mi tam the Walking Dead się podoba i oglądam na bieżąco. :)

mwink

nie ten temat ;D

BlackWolfpl

Ten temat. Danteusz twierdzi, że AMC nigdy nie zawiodło poza "The Walking Dead". ;]

mwink

ee no faktycznie ;] - zwracam honor. A co do Walking Dead to szału niema ale i tak przyjemnie się go ogląda. Poza tym pokażcie mi inny serial o tej tematyce który jest dobry.... Dead Set? mnie jakoś nie przekonał do tego 1 sezon 5 odcinków.

ocenił(a) serial na 7
BlackWolfpl

Pilot został już okrzyknięty przez krytyków jednym z najgorszych tego sezonu. nie chcę mi się wierzyć, żeby było aż tak słabo, ale AMC już od jakiegoś czasu nie jest gwarancją najwyższej jakości więc w sumie bym się nie zdziwił.

danteusz

opinie krytyków mam gdzieś ;p ... to mi ma się podobać a nie im. Serial nie jest rewelacyjny, fabuła nie porywa, klimat też nie specjalny a mimo to z ciekawością się ogląda. Jak w każdej stacji są seriale lepsze i gorsze oraz takie które z miejsca zmuszają do je**cia w ekran czym popadnie ;p - Walking dead jest po prostu nie najgorszy a każdy fan zombie movie itp na pewno nie pogardzi ;] w końcu nie wiele jest tego typu produkcji.

ocenił(a) serial na 7
BlackWolfpl

lol ja mowie o hell on wheels.... niestety szykuje sie sredniak a oczekiwania(przynajmniej moje) byly ogromne

danteusz

Na razie to trzeba poczekać na premierę pierwszego odcinka. Ja także mam spore oczekiwania, tym bardziej, że na tle niektórych premierowych seriali, ten zapowiadał się bardzo obiecująco. Mam nadzieję, że nie jest aż tak źle jak krytycy mówią. W każdym razie pilota na pewno obejrzę.

ocenił(a) serial na 4
danteusz

No niestety rozczarowanie. Właśnie skończyłem oglądać pilota. Hell on Wheels to nic innego jak The Walking Dead w realiach dzikiego zachodu. Taka 'mroczna' wersja Dr. Quinn z epizodycznymi rolami indian zamiast zombie. W fabule schemat goni schemat, nic nowego, nic interesującego. Bohater z tajemniczą przeszłością mszczący się za śmierć swojej ukochanej - ile razy to już było przerabiane? Dobroduszny południowiec, który czarnych uważa za bliskich przyjaciół...oh please.

gagarin77

jest gdzieś online ?

BlackWolfpl

Na serio jest tak słabo? Aż ciężko w to uwierzyć, gdyż inne seriale AMC prezentują przynajmniej dobry poziom. W takim razie dobrze, że się za niego nie brałam (choć zamierzałam). Jest jeszcze szansa, że się fabuła rozwinie, trzymajmy kciuki:).

ocenił(a) serial na 7
Rinoa_Sin

jak dla mnie odcinek średni, zły nie był
mam zamiar oglądać , może będzie coraz lepiej

danteusz

pewnie walking dead jak na serial o zombie jest po prostu wyśmienity... Co do trailera hell on wheels - na ogół w trailerach dają jedne z lepszych scen... jeżeli w tym przypadku jest podobnie to do tego serialu nie ma nawet co zasiadać...