PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628533}

Hell on Wheels: Witaj w piekle

Hell on Wheels
2011 - 2016
7,8 5,2 tys. ocen
7,8 10 1 5242
Hell on Wheels: Witaj w piekle
powrót do forum serialu Hell on Wheels: Witaj w piekle

małe SPOILERY (oznaczone)
i powiem Wam, że całkiem niezły :-).
Przed oceną się wstrzymam do końca pierwszego sezonu naturalnie, ale na razie ten serial
przekonuje mnie by go dalej oglądać.
Odcinki są zgrabnie ujęte, nie nużą, fabuła jest interesująca (choć z lekka przewidywalna
PoczątekSPOILER właściwie od momentu kiedy ktoś zaczął poszukiwać ten Bellowej wiedzialem,
ze główny bohater ją odnajdzie, naturalnie pewnie będzie w przyszłych odcinkach, czy sezonie z
tego jakiś związek (podobnie jak tego murzyna z ta białą-indianką), no i trochę dziwi mnie to, że
Cullen ot tak sobie wybył z roboty na 2 dni :-o KoniecSPOILER), gra aktorska i muzyka niezła.
Jest sporo patosu amerykańskiego w tym serialu, ale takie to były czasy i argumentacja :-].

Po sezonie ocenie, na razie mimo pewnych słabości każdy odcinek trzyma mnie przy monitorze, a
na końcu czuję żal, że odcinek się kończy, dopóki tak będzie, dopóty będę to oglądał :-).

ocenił(a) serial na 6
spiwi

Naprawdę dobry serial, wciągająca akcja, ciekawe postacie, dobry początek i końcówka sezonu :-).
Oceniam go na 8,5/10, niestety tutaj połówek dawać się nie da, więc "na zachętę" podciągam ocenę na 9/10 :-)).
PS. Fajnie, że udało mi się rozkminić ten serial już po 3ecim odcinku, ale i tak jest świetny :-).