"Ok, w związku z coraz większymi spekulacjami związanymi z zakończeniem (zaprzystaniu na I sezonie i nie kręceniu drugiego sezonu) serialu, my fani Hellcats organizujemy akcję fanowską mającą na celu ocalenie show i realizację drugiego sezonu! Na czym polega akcja? Czytaj dalej..
Akcja nosi tytuł „SAVE HELLCATS„.
Cel: ocalenie serialu i wspomaganie by rozpoczęto kręcenie II sezonu serialu
Na czym polega akcja..
Po pierwsze:
Na stworzeniu fanowskiego filmiku z nami (Fanami), zamieszczeniem go na YouTubie, stronach/forach/blogach związanymi z serialem, aktorami i producentami serialu.
Wszyscy fani Hellcats nie tylko z Polski możecie przesyłać do nas (adminów strony Hellcats.pl) wasze zdjęcia z np. kartką z napisem ‘Save Hellcats’, ‘We Love Hellcats’ itp. Nie musicie widnieć na zdjęciu, możecie także coś narysować, zrobić, nagrać krótki fimik, ale ważne by zawierało ono coś związane z serialem i napis ‘Save Hellcats’. Jak to przedstawicie? To już do was należy pomysł:) Macie czas do wtorku – 10 maja
Wszystkie dzieła proszę wysyłać na email: hellcatspolska@gmail.com
Po drugie:
Od dziś ruszamy z twitterem i facebookiem..O co chodzi? To proste. Wystarczy iż na swoim twiterze napiszecie „#Save Hellcats„, a na tablicy facebookowego profilu serialu (http://www.facebook.com/#!/Hellcats) napiszecie „We love Hellcats, so SAVE IT” i tyle:)
Mamy nadzieję, że to wystarczy aby ocalić serial. Także do dzieła fani!
EDIT: jest to ogólnoświatowa akcja; do projektu włączyły się zagraniczne strony!
O promowaniu akcji chyba nie muszę mówić:)) "
credits: hellcats.pl
ja już wzięłam udział:)
Czytałam że normalnie ma być kręcony drugi sezon Hellcats tylko będzie kilka miesięcy przerwy a potem będą dalej kręcić
niestety to nie zostało jeszcze potwierdzone oficjalnie. póki co włączajcie się do projektu:)