PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563915}

Hellcats

2010 - 2011
7,1 5,1 tys. ocen
7,1 10 1 5051
Hellcats
powrót do forum serialu Hellcats

CW poinformowało że będzie drugi sezon Hellcats i Nikity!
Mam nadzieje że będzie bardzo dobry.

Johny999

Hellcats utrzymuje teraz jedną z najwyższych oglądalności na CW!

ocenił(a) serial na 7
Johny999

Z tego co wyczytałem na wikipedii to napisali, że będzie pełny pierwszy sezon, nie ma nic o drugim. Choć mam cichą nadzeję, że powstanie chociażby nawet 10 ^_^

ocenił(a) serial na 7
chuciu

hm... wolałabym żeby nakręcili więcej OTH no ale Hellcats ujdzie w tłumie

sara137_2

Na Filmweb nawet była wiadomość że CW chce 2 sezonu Hellcats i Nikity a OTH zostanie skasowane.

Johny999

Telewizja CW nie próżnuje. Włodarze sieci dali wolną rękę scenarzystom popularnych seriali. "Hellcats" i "Nikita" doczekają się drugich sezonów, natomiast "Pogoda na miłość" – aż dziewiątego. Na włosku wisi jedynie los "Nieoczekiwanej szansy" (aktualnie trzy sezony). Powodem jest kiepska oglądalność rzeczonego cyklu.

To kawałek wiadomości z filmweb.
Pomyliło mi się OTH nie bd skasowane.

użytkownik usunięty
Johny999

Ta wiadomość jest błędna. Dostał pełny pierwszy sezon, a nie drugi.

A skąd wiesz że błędna. Najpierw zamówiono cały sezon około 3 tyg temu, a oglądalność się utrzymuje i jest jedną z najwyższych na CW to i teraz zamówili 2 sezon.

Johny999

Nwet Ashley napisała że Hell dostało 2 sezon.

ocenił(a) serial na 7
Johny999

Niby gdzie Ash to napisała? Na Twitterze nic nie ma, oprócz tego, że znowu nagrywa nowe odcinki.

użytkownik usunięty
chuciu

Na podejmowanie decyzji o nowych sezonach jest trochę za wcześnie. Co by było, gdyby oglądalność poszła w dół wiosną? Zazwyczaj takie decyzje podejmują w maju.
Po 5 odc. nie da się raczej wywnioskować, czy serial będzie utrzymywał oglądalność.

Filmweb często podaje błędne wiadomości. Ostatnio napisali, że oglądalność The Event rośnie i teraz jest to jedna z najlepiej radzących sobie produkcji. A wcale, że nie, bo oglądalność spadła im o 5mln. i nadal spada.
Raczej nie nie wierzcie filmwebowi.

użytkownik usunięty
chuciu

Pewnie na kotku, albo innym plotku.

ocenił(a) serial na 7

hellcats dostalo nowe odcinki , jeszcze nie jest przedluzone ale prawdopodobnie nie zdejmą tego z ramowki bo ma ogladalnosc i ten sezon bedzie w calosci ale o drugim jeszcze nic nie bylo ;*

domis3

Było, było masz złe info.

użytkownik usunięty
domis3

To odkryłaś Amerykę.