PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563915}

Hellcats

2010 - 2011
7,1 5,1 tys. ocen
7,1 10 1 5051
Hellcats
powrót do forum serialu Hellcats

Czy widzicie podobieństwa do innych seriali? Ja w tym widzę sporo One Tree Hill (Marti jest jak
Peyton , podobna fizycznie i ta muzyka...) i ten wątek ze zbieraniem dowodów jakby z Weroniki
Mars

Lil_2

i?

Johny999

I nic. Musi być jakieś " i " ? Mam taką opinię i chciałam poznać opinię innych widzów. Do tego chyba służy forum, żeby sobie pogadać. To jakiś problem jest ?

Lil_2

Nie, ale już było sporo takich tematów... i już ludzie napisali swoje opinię.

Johny999

No tak... sam porównałeś na początku do "Dziewczyny z dróżyny" zachowując Twoją oryginalną pisownię przez "ó" . Sorki, nie zauważyłam :)

Lil_2

Po pierwsze każdy może się pomylić, po drugie nie porównałem (treść, bohaterowie itp.) tylko napisałem że będzie to coś w stylu Dziew......

Johny999

http://www.filmweb.pl/serial/Hellcats-2010-563915/discussion/Pogoda+na+miłość,14 69007
więc sama widzisz że taki temat już był... znalazłaś u mnie błąd ale tego już nie potrafiłaś?

Johny999

Potrafiłam. Dlatego nie rozwijam dalej tematu. Faktycznie, mogłam zacząć od przeczytania dyskusji innych i nie zaczynać podobnej. Dziękuję za tę uwagę. Byłaby zrozumiała od początku gdybyś wyraził ją inaczej niż zamieszczając odpowiedź o treści "i?". No i zdecyduj - błąd czy pomyłka. W kontekście ortografii czyni to różnicę i to taką przez "ó". Pzdr. :)

ocenił(a) serial na 10
Lil_2

Mi ten serial przypomina trochę "Plotkare" i to odbieranie sobie chłopaka przez przyjaciółki... Jak Blair i Serena... jedna taka dobra, zawsze ustępuje, a druga musi byc gwiazdą. ;p

anetka5000

Nigdy nie zrobiłam "podejścia" do Plotkary. Ciekawy serial? Polecasz? Jeśli podobny w konwencji czyli lekki, służący rozrywce bez dołujących ciężkich życiowych tragedii to chętnie pozabijam nim codzienne stresy. W Hellcats lubię to, ze jest dużo muzyki i fajnej choreografii. Miło popatrzeć.

ocenił(a) serial na 10
Lil_2

Wg mnie Plotkara jest świetna. Ośmielam się mówić że nawet ciekawsza od Hellcats ;) Jest tam tyle intryg i zwrotów akcji, że nie można się oderwać (obejrzałam 4 sezony w 2 tygodnie) i zapomina się o realnym świecie ;p