PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563915}

Hellcats

2010 - 2011
7,1 5,1 tys. ocen
7,1 10 1 5050
Hellcats
powrót do forum serialu Hellcats

Sądząc po 1 odcinku będzie to coś w stylu Dziewczyn z dróżyny. Fajnie się zapowiada napewno obejrze kolejny odcinek.
Jeżeli ktoś chce zobaczyć 1 odcinek to jest tutaj tylko że po ang:
http://www.serialeonline.pl/index.php?p=ogladaj&id=70014

użytkownik usunięty
Johny999

jakie to nudne. całe 40 minut... niczego. pusta akcja, najgorsze są sceny gdzie niby coś się dzieje, ale nie jest to odpowiednio przedstawione, mam na myśli niedopasowaną muzykę albo w ogóle jej brak. jeszcze Aly jakoś to ratuje, ale i tak szkoda, że się marnuje w czymś takim. jeżeli ten "serial" odniesie sukces, to pewnie dzięki tym wszystkim fankom Ash, których średnia wieku wynosi 10-12 lat. jedna wielka strata czasu.

mia? moja siostra jak czytała twój komentarz tak powiedziała. Nie masz racji. Tylko tyle ma ci do powiedzenia. Wracaj do swojej Sranesski a nie tutaj zaśmiecasz forum.

użytkownik usunięty
Johny999

nie mam żadnej sranesski. ja zaśmiecam forum? no odezwał się xDD
wypowiadam się kulturalnie i na temat, a twój post dowodzi, że mam rację, a ty nie umiesz przyjąć krytyki. co jest dziwne, bo nie krytykuję ciebie, tylko Tisdale.

zrozum jendo! vanessa nie jest pępkiem świata! i nie oceniaj filmów ash negatywnie tylko dla tego że jej nie lubisz a nawet ich pewnie nie widziałaś, jak w tych samych filmach zagrała vanessa to byś dała 10 czy to jest dojrzałe? NIE

ocenił(a) serial na 10
Johny999

Johny999 masz racje ;d

A co do pierwszego odcinka to mi sie na prwde podobał ;d I na pewno bd oglądała dalsze odcinki ;d

ocenił(a) serial na 8
gosia152

Nie mam nastu lat a pierwszy odcinek mi się spodobał :) Nie zamierzam wygłaszać peanów na cześć tego serialu, bo to żadne cudo, ale obejrzałam z przyjemnością, zobaczymy jak będzie dalej.

kerrowyn

Ja także obejrzałam i muszę powiedzieć, iż ciekawie się zapowiada. Nie jest to jakiś ambitny serial ale dla rozrywki raczej będę mogła obejrzeć.
Johny999 - To dobrze, że podobał Ci się serial ale każdy ma inny gust co wypada uszanować.

ocenił(a) serial na 8
em_mma

ja narazie ocenił•am serial 9/10. Uważam, ze jest lekki i miło jest obejrzeć i oderwac sie przez 40 min. ;D

ocenił(a) serial na 8
VeLkA02

Fajnie sie zapowiada:)

ocenił(a) serial na 3
VeLkA02

naprawde? Velko? aż 9?????

Typowy amerykański serial o płytkiej i prostej jak budowa cepa konstrukcji.
Wątki powszechnie znane i bardzo schematyczne:
- nastolatka z problemami z matką i niewesołej przeszłości
- matka alkoholiczka, ojca brak
- problemy finansowe
- "wredne dziewczyny" rządzą - jak w każdej szkole
- nieśmiały przyjaciel zakochany w swojej przyjaciółce, o czym ona jak zwykle nic nie wie i nawet się nie domyśla - bidulka

Scena pod prysznicem z zabranymi rzeczami - klasyka - od początku można się było tego spodziewać.

ocenił(a) serial na 3
ajwika

amen

Johny999

Serial na pierwszy rzut oka wygląda podobnie do OTH, cheerliderki - Marti ma nawet włosy podobne do Payton - jednak OTH jest trochę poważniejszy chyba:) Nawet już 2 osoby z OTH są :)