moim zdaniem tamte są lekko przereklamowane. Hell jest świetne! Czekam zawsze z niecierpliwością na nowy odcinek.
1 był taki sobie ale potem już tylko lepiej! A teraz jest świetne!!!
lepszy, ale przecież Plotkara i 90210 nie jest gorszy. Bo to moje ulubione seriale.
Wolę Plotkarę i 90210 . Plotkara to już klasyk <3 Ale hellcats też niezłe , trochę nowości i oderwanie od bogaczy i świetnie ubranych dzieci . ; ))
Nie do końca podzielam Twoją opinię. Jak dla mnie, to:
1, Pamiętniki Wampirów 9/10
2, Plotkara 9/10
3, 90210
4, Hellcats.
Serial HC jest fajny, ale nie ciągnie mnie do niego(jak narazie), tak bardzo jak do pamiętników! Jak mam czas to oglądam:D.
- cytuje :"Serial HC jest fajny, ale nie ciągnie mnie do niego(jak narazie), tak bardzo jak do pamiętników! Jak mam czas to oglądam:D."
zgadzam sie w 100% ; pp uważam że HC jest fajny i nawet bardzo fajny nie jest kolejną opowiastką o grupie nastolatek z problemami [takich och! ach, że się tak wyraże] ;] serial odpowiedni na odstresowanie ... i wielki + , uwielbiam filmy o cheerleaderkach ; p te pokazy i wg ; dd , ale nic moim zdaniem nie równa się z TVD ; p ten dreszczyk emocji i to oczekiwanie na kolejny odcinek, jakoś strasznie mnie ciągnie do tego... chociaż za czasów Zmierzchu nie przepadałam za filmami/serialami o wampirach ; d a co do tematu: 90210 jezeli chodzi o nową wersje to tez jest bardzo fajne , świetne jak HC, a co do plotkary to nie oglądałam .. ;d
A w moim rankingu:
-Pamiętniki Wampirów (absolutny numer 1)
-Glee
-Hellcats
-Plotkara(bo już mi się strasznie przejadła. Mogłaby sie skończyć na 2 sezonie.)
wlasnie zapomnialam o TVD,
edit:
-Pamietniki wampirow
-90210
-Hellcats
-plotkara
Nie oglądałem 90210. Ale porównywania Hellcats do Gossip Girl nie mają sensu, nie ta liga. GG o wiele lepsze.
lepsze od 90210, gorsze od Plotkary. Tzn starej Plotkary - pierwszo i drugo sezonowej. chociaż teraźniejszej też;p a 90210 jest nudne jak flaki z olejem. I jak któraś poprzedniczka napisała 'Nie ta liga co Plotkara' ;)
1. TVD <3
2. GG
3. PLL
3. Hellcats
4. Glee
ostatnie ewidentnie jest 90210 ;p
no wlasnie nie ta liga bo Hellcats jest lepsze od GG.w GG jedyn problem bohaterow to kto z kim spal,po co i dlaczego i tak w kolko ten z ta,ta z tym,tamten z tamta,a tamta z tamtym-maslo maslane.jednak H jak dla mnie nie jest lepsze od 90210.
Dla mnie zdecydowanie Hellcats najlepsze, jedynie 90210 może się z nim równać. W Gossip Girl nie dzieje się nic specjalnie wciągającego, a trzeci sezon 90210 jest jak narazie najlepszy jak do tej pory. Hellcats to miła odskocznia od 90210 i GG, bo tam głównym tematem nie jest to kto z kim spał lub nie. Poruszane są również inne bardzo ciekawe tematy, a odcinek 8 to poprostu mistrzowstwo w swojej własnej klasie ^_^
hmm zalezy czy mówimy o gossip girl sezon 1-2 czy o całej. bo dla mnie dwóch pierwszych sezonów nie przebije nic.. a hellcats.. jest ok.. ale tam mało co się dzieje.. a to jednak 8 odcinek już był;x
Moim zdaniem Heelcats nie dorasta Gossip Girl do pięt nawet. Hellcats jest dla mnie przesłodzone, zbyt przewidywalne, postaci są wyidealizowane, jedyną ciekawą postacią według mnie jest Alice, która jest jedynym ciekawym światełkiem w tym serialu. Myślałam, że Hellcats będzie miłym oderwaniem od Gossip Girl i The Vampire Diaries jednak... zawiodłam się niestety.
Hellcats nie jest złe, jednak nie ma co porównywac do 90210 czy nawet Gossip Girl, bo tamte seriale są dużo lepsze ;/
Hellcats jest fajne, ale mało wciągające, bark ciegawego wątku akcji przynajmniej jak dla mnie. Lubie filmy o cheerleaderkach, uwielbian ten ich taniec i wgl..ale i tak są dużo lepsze seriale:
1. Gossip girl
2. 90210
3. Greek
4. Life unexpected
5 Hellcats