Serial został oficjalnie skasowany.
http://www.tvline.com/2011/05/the-cw-renews-nikita-one-tree-hill-axes-hellcats/
The Tom Welling-produced cheer drama Hellcats didn’t fare as well, and has officially been canceled.
W sumie mi jest trochę szkoda.
Nie było to jakieś mistrzostwo, ale z drugiej strony od serialu młodzieżowego przecież nikt tego nie oczekuje.
Szkoda, bardzo szkoda.
Szczególnie, że parę wątków śledziłam bardzo uważnie i tak jakoś... niedosyt czuć.
a mi w sumie jest bardzo szkoda. kocham Hellcats to jeden z trzech seriali jakie oglądam i pomyśleć że z niego zrezygnowali. Fani się nie poddają i walczą o show:D
Wielka szkoda liczylam bardzo na kolejny sezon bo juz sie ten niezle rozkrecal i koniec mnie troche zawiodl wiec liczylam na kolejne odcinki:(
A sa w ogole jeszcze jakies szanse na to, ze szefowie stacji zmienia decyzje? Nie wydaje mi sie niestety :(
a tak szczerze mówiąc, to ja odpadłam jakoś po niecałych 10 odcinkach. a naprawde nie jestem wybredna, oglądam praktycznie wszystkie młodzieżówki (no, jak to mówią w klasie maturalnej ludzie mają za dużo wolnego czasu!). polecacie dalsze odcinki? po 10 około? w sensie rozkręca się jakoś rzeczywiście ciekawie? bo bym może zaczęła jeszcze raz..
jak na początku było w miarę ok to z odcinka na odcinek było coraz gorzej, miał to być serial o cheerleaderkach , a zrobił się melodramat , ale to jest tylko moje zdanie , pozdrawia
Szczerze, jakoś się tym nie przejmowałam dopóki nie zobaczyłam dzisiaj odcinka finałowego. Myślałam, że spodziewali się zagrożenia i postanowili zakończyć serial jakoś inaczej... a tu dowalili taką końcową scenę :/ Serio, o ile serial mnie lekko denerwował niektórymi wątkami to akurat historia ojca Marti mnie bardzo ciekawiła.
Super po prostu ;)
Przed chwilą skończyłam oglądać i szczerze powiedziawszy jestem zachwycona. Lepszego końca zrobić już chyba nie mogli, tym bardziej, że wyczytałam tu, że więcej odcinków/sezonów już nie będzie. Trochę szkoda - fakt, ale zakończenie było po prostu idealne.
Pozdrawiam.
jak to nie bedzie juz?? ee .... to po co oni tworza seriale, jak ich nie dokanczaja... zalosne