Nie ma takich informacji póki co. W sierpniu wypuszczaj ponownie OAVki 1-5 tym razem poprawione w wersji na BD więc nowa część pewnie najwcześniej wyjdzie we wrześniu choć nie nastawiałbym się póki co.
To mogliby przy okazji zabrać realizację Madhouse. Cztery Hellsing OVA się nie umywają - niestety - do części III i IV.
j_a_d, Cry_Wolf_ piszecie to pod kątem fabuły czy wykonania? Bo fabuły to oni nie wymyślali sobie, wszystko jest tak jak w pierwowzorze (nie licząc paru drobiazgów) ;p A wykonanie moim zdaniem jest bardzo dobre.
faIIen, niestety nie. Wciąż chyba zajmują się przeróbką części 1-5 na BD bo jak się okazało reedycja zaliczy poślizg i wyjdzie dopiero 22 października. Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle w tym roku wyjdzie część 8...
tfu! wypluj te slowa, nie chce nawet o tym slyszec!! przez Ciebie bede mial koszmary
Może chodzić tylko o wykonanie, a raczej o brak "tego czegoś". Jest to muzyka, która w 3 i 4 części była znakomicie dopasowana, podczas, gdy od V wzwyż czegoś tu brakuje.
Mam dla wszystkich złe wieści dotyczące OVA 8 jeśli chodzi o datę premiery. Japoński wydawca nie zamierza wydać Hellsing OVA 8 w najbliższym miesiącu ponieważ na październik jest przewidziana premiera Hellsing OVA 1-5 na Blu-ray disc. Jeżeli chodzi o premiery na listopad i grudzień to wydawca jeszcze nie zaplanował premier anime w takim wypadku możemy mieć nadzieje, że OVA 8 się ukaże. W najgorszym wypadku będziemy musieli poczekać do przyszłego roku 2011. Chociaż we wstępnych planach wydawcy w 2010 roku miały ukazać się części OVA 8 i 9 więc nie pozostaje nam nic więcej jak czekać na informacje od wydawcy.
Mam wrażanie, że z premierą OVA 8, będzie tak jak z premierą gry Gran Turismo 5
Wstępne informacje mówią o wiośnie 2011r.
http://www.youtube.com/watch?v=m8qMD318kTc
Amen!!!
najnowsze informacje na temat hellsinga można znaleźć na stronie http://www.call-to-arms.net/hellsingctamain.html
Jest już informacja, że w Japonii wyjdzie to 22 czerwca bieżącego roku. Myślę, że w obliczu niedawnych wydarzeń w Japonii termin ten ulegnie zmianie.
mam nadzieje ze nie dojdzie do zmiany bo juz mam serdecznie dosyc czekania, na zadna ove tak sie dlugo chyba nie czekalo... i to jeszcze trzeba czekac na czesc ktora bedzie mocno kopala po tylku (pojedynek Alucarda z Andersonem :D:D na sama mysl mam ciarki na plecach ;P ) Oby wszystko poszlo z planem
Mnie już dosłownie telepie, a tu czekaj i czekaj, i czekaj, i czekaj, i czekaj... i czekaj. W ogóle Alucard w OVA niemiłosiernie kopie po tyłkach, piękne rozwałki..
Mam nadzieję ze ludziom ktrórzy podkładali głosy ( Zwłaszcza Alucard i Anderson nic się nie stało ) , bo OVa straci u mnie ;/
Oficjalna strona podaje że premiera 27 lipca, czerwiec przestał być aktualny parę miesięcy temu...