PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=248532}

Hellsing

2006 - 2012
8,0 17 tys. ocen
8,0 10 1 17194
8,0 3 krytyków
Hellsing
powrót do forum serialu Hellsing

OVA 8

ocenił(a) serial na 10

Ktoś wie, kiedy to wreszcie wyjdzie?

ocenił(a) serial na 9
Sturmabteilungman

Nie ma takich informacji póki co. W sierpniu wypuszczaj ponownie OAVki 1-5 tym razem poprawione w wersji na BD więc nowa część pewnie najwcześniej wyjdzie we wrześniu choć nie nastawiałbym się póki co.

HuntMocy

To mogliby przy okazji zabrać realizację Madhouse. Cztery Hellsing OVA się nie umywają - niestety - do części III i IV.

j_a_d

Racja, że 3 i 4 to najlepsze części :D

ocenił(a) serial na 9
Sturmabteilungman

Jak tam ktoś coś widział coś słyszał bo się doczekać nie mogę :d

ocenił(a) serial na 9
faIIen

j_a_d, Cry_Wolf_ piszecie to pod kątem fabuły czy wykonania? Bo fabuły to oni nie wymyślali sobie, wszystko jest tak jak w pierwowzorze (nie licząc paru drobiazgów) ;p A wykonanie moim zdaniem jest bardzo dobre.

faIIen, niestety nie. Wciąż chyba zajmują się przeróbką części 1-5 na BD bo jak się okazało reedycja zaliczy poślizg i wyjdzie dopiero 22 października. Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle w tym roku wyjdzie część 8...

użytkownik usunięty
HuntMocy

tfu! wypluj te slowa, nie chce nawet o tym slyszec!! przez Ciebie bede mial koszmary

użytkownik usunięty
HuntMocy

Może chodzić tylko o wykonanie, a raczej o brak "tego czegoś". Jest to muzyka, która w 3 i 4 części była znakomicie dopasowana, podczas, gdy od V wzwyż czegoś tu brakuje.

HuntMocy

3 i 4 wymiatają pod każdym względem xD

ocenił(a) serial na 10
Sturmabteilungman

Mam dla wszystkich złe wieści dotyczące OVA 8 jeśli chodzi o datę premiery. Japoński wydawca nie zamierza wydać Hellsing OVA 8 w najbliższym miesiącu ponieważ na październik jest przewidziana premiera Hellsing OVA 1-5 na Blu-ray disc. Jeżeli chodzi o premiery na listopad i grudzień to wydawca jeszcze nie zaplanował premier anime w takim wypadku możemy mieć nadzieje, że OVA 8 się ukaże. W najgorszym wypadku będziemy musieli poczekać do przyszłego roku 2011. Chociaż we wstępnych planach wydawcy w 2010 roku miały ukazać się części OVA 8 i 9 więc nie pozostaje nam nic więcej jak czekać na informacje od wydawcy.

ocenił(a) serial na 10
Kurystar

Mam wrażanie, że z premierą OVA 8, będzie tak jak z premierą gry Gran Turismo 5

użytkownik usunięty
Sturmabteilungman

Jak z premierą Duke Nukem Forever ;]

ocenił(a) serial na 10

W końcu obie gry wyszły to OVA też wyjdzie ;p.

użytkownik usunięty
Sturmabteilungman

Wstępne informacje mówią o wiośnie 2011r.
http://www.youtube.com/watch?v=m8qMD318kTc
Amen!!!

najnowsze informacje na temat hellsinga można znaleźć na stronie http://www.call-to-arms.net/hellsingctamain.html

KarinTvd

Jest już informacja, że w Japonii wyjdzie to 22 czerwca bieżącego roku. Myślę, że w obliczu niedawnych wydarzeń w Japonii termin ten ulegnie zmianie.

ocenił(a) serial na 9
fenuks

mam nadzieje ze nie dojdzie do zmiany bo juz mam serdecznie dosyc czekania, na zadna ove tak sie dlugo chyba nie czekalo... i to jeszcze trzeba czekac na czesc ktora bedzie mocno kopala po tylku (pojedynek Alucarda z Andersonem :D:D na sama mysl mam ciarki na plecach ;P ) Oby wszystko poszlo z planem

Oswaldd

Mnie już dosłownie telepie, a tu czekaj i czekaj, i czekaj, i czekaj, i czekaj... i czekaj. W ogóle Alucard w OVA niemiłosiernie kopie po tyłkach, piękne rozwałki..

ocenił(a) serial na 10
mlady007

Mam nadzieję ze ludziom ktrórzy podkładali głosy ( Zwłaszcza Alucard i Anderson nic się nie stało ) , bo OVa straci u mnie ;/

ocenił(a) serial na 9
Darthchop

Oficjalna strona podaje że premiera 27 lipca, czerwiec przestał być aktualny parę miesięcy temu...

ocenił(a) serial na 10
Darthchop

Oby. Angielski dubbing przy japońskim wymięka

ocenił(a) serial na 9
Sturmabteilungman

Ktoś wie czy wyszła już seria 1-5 na BrD?

ocenił(a) serial na 9
Woj8ech

Już dawno ;p

HuntMocy

http://www.anime-shinden.info/12884-hellsing-ultimate-8.html

ocenił(a) serial na 10
msdynamite

OVA 8 jest świetne, szkoda MAxwella jakoś go lubiłem :D