Czy ktoś może mi odpowiedzieć, kiedy wyjdzie ova 10? Bo krążą plotki, że albo 28 listopada, albo
21 grudnia albo 26 grudnia. Która data prawdziwa?
Też bym wolała gdyby była już w listopadzie, ale cóż...Chociaż tyle, że będzie w tym roku. Taki prezent na święta:)
a jak się okaże, że ten słynny koniec świata dla odmiany faktycznie nastąpi, to chyba się załamię :D
I tyle czekania na marne? O nie, niech się świat kończy kiedy indziej, ja muszę obejrzeć tą ostatnią część:-)
Jupi ja jej! :D Za 30 lat asteroida i tak nas za ..ekhem... Teraz czas na kolejny odc.
Mam nadzieję, że jutrzejszy termin premiery tego odcinka jest aktualny, bo już nie mogę się doczekać.
No i gdzie on jest!!!. Już ni mogę się doczekać.
Ps 26 już jest w Japonii czy trzeba mieć na uwadze poprawkę 1 dniową?
No raczej trzeba mieć na uwadze że tak od razu online to się nie pojawi:)Trochę cierpliwości, za dzień może dwa powinno się coś znaleźć. Póki co to na youtube jest fragment Seras Vs Hans(niestety tylko to znalazłam- http://www.youtube.com/watch?v=1LtuzN1YbM4 ) No chyba że niedokładnie sprawdzałam i jest już gdzieś cały odcinek
Z Hellsing zapoznał mnie kolega może 2 tygodnie temu, w kilka dni obejrzałem cała serię OVA, piekielnie mnie to wciągnęło. To z jaką dokładnością Kohta Hirano wprowadził nawiązanie do Palownika, nazistów czy religii jest niebywałe. Czekam z ogromną niecierpliwością na X, najbardziej interesowała mnie postać 'bestii' przykutej łańcuchami do ściany, którą spotykamy w serii The Dawn. Moja niecierpliwość była ogromna i musiałem sprawdzić kim owe stworzenie jest. Dracula Stokera dzięki Hellsing ożył na nowo!
Jakby ktoś szukał to na The PirateBay jest już full wersja w bardzo dobrej jakości w formacie .mp4 do pobrania. Linków nie będę zarzucał, no bo wiecie.... :)
Swoją drogą, rzadko trafiam na tak genialne rzeczy, że aż czekam na ich kontynuację - no a jednak Hellsing Ultimate wymiata. Co prawda te anime to szaleństwo w swojej najczystszej postaci, ale jest niesamowite. Chyba najmocarniejszym momentem [przepraszam jeśli komuś zaspoilerowałem] było wpłynięcie Alucarda do Londyna, a później ta miażdżąca armia. Naprawdę to coś niesamowitego, mimo iż bardzo brutalne i takie 'nieeuropejskie'... Trochę przekoloryzowana jest postać szalonego biskupa [arcybiskupa] Maxwella, który szybki traci nad sobą panowanie. Natomiast najciekawszą postacią jest stanowczo Paladin Andersen [pol Anderson - nie wiem, które poprawne, ale w anime wyraźnie słychać Andersen]... No to się rozpędziłem :D
@Lemon19
Postać przykuta do ściany mało wnosi. Jednak myślałam, że zrobią z tego niezły wątek. W końcu to był nie byle kto.
Lemon19 chodziło mi o post scooter_2 w którym napisał o śmierci Waltera,chociaż mogłam się domyślić,że tak on niestety skończy... :/
jest dostepna wersja z napisami en:
http://www.animeflavor.com/node/37122
och ciekawie ciekawie; tym, ktorzy czekali, powiem ze warto bylo ;)