A ja mam pytanko, bo chyba coś przeoczyłam... :)
w którymś odcinku na początku Norman wraca do domu i Marie daje mu cała uradowana test ciążowy przy kolacji, co się stało z tą jej ciążą?? Bo jakoś Letha urodziła,brzuszek jej rósł,a jej matce nic....
Co to za ogonek Olivia sobie odcięła nad rzeką,gdy była mała?
Co to za substancję Olivia sobie wkraplała do oka i po co??
Bardzo proszę, aby ktoś mi to wyłożył, bo chyba coś przeoczyłam... :P
"w którymś odcinku na początku Norman wraca do domu i Marie daje mu cała uradowana test ciążowy przy kolacji, co się stało z tą jej ciążą?? Bo jakoś Letha urodziła,brzuszek jej rósł,a jej matce nic...."
Ty tak na powaznie? To było retrospekcja przeciez... Po co ogladac serial po angiesku jak sie nic z niego nie rozumie? Nie lepiej poczekac na napisy?
Tak,ja tak na poważnie, każdemu ma prawo coś umknąć,jesteśmy w końcu tylko ludźmi, ale to nie powód, żeby pozwalać sobie na uszczypliwe komentarze.
:]
W sumie Ten film nie umywa się do prawdziwego hiciory "Zmierzchem Zasiał" czy jak mu tam. Tamten hit każdy zrozumie, nawet jeśli w całości byłby po kaukazo-chńsko-tybetańsku.
1. to był test Lethy lub właśnie retrospekcja z ciąży Marie z Lethą
2. Nikt nie wie - nie wyjaśniono, może wampiry tutaj maja ogonki ??
3. Nikt nie wie - nie wyjaśniono, niby jakiś lek, ale jak dla mnie to jakiś narkotyk.
PS
Nie przejmuj się mądralińskimi kołkami z filmweba ;)
Według mnie Olivia wkraplała do oka narkotyk. Miała napady histerii. Wówczas słyszała szepty. Jak się naćpała to jej przechodziło. Wydaje mi się, że cała ta sytuacja była spowodowana tym iż zabijała swoje dzieci, aż do urodzenia Romana. Co do tego ogonka, to bardzo prawdopodobne, że wyrósł przez to iż współżyła z cygańskim sługą. W konsekwencji zaszła w ciąże.