Kurde na te napisy sie czeka dłużej niż normalnie na 3 odcinki dowolnego serialu z tłumaczeniem :( Cieszyłam sie ze wszystkie odcinki wyszły w jeden dzień i nie będzie przerw a tu jednak nie jest tak fajnie jak myślałam.
Też sobie czekam, dobrze, że chociaż te dwa są :) Może dadzą kilka następnych od razu.
Od tygodnia na stronie tłumaczy jest informacja, że pozostałe odcinki są przetłumaczone w 99 procentach. Domyślam się, że chodzi o korektę. Nie wiem czemu to tak strasznie długo trwa... Pewnie z powodu wakacji nie można znaleźć chętnego do zakończenia procesu tłumaczenia.
Faktycznie masz racje, chodzi o korekte. Na facebooku tłumaczy napisano że, cytuje: "korektor zajmujący się tym serialem ma obecnie bardzo mało czasu, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość. Uprzedzając kolejne pytania, nie, nikt inny nie może go zastąpić, bo nikt inny tego serialu nie ogląda."
Tez sie dziwie. HG z wielu wzgledow jest przełomowy, jesli chodzi o wspólczesne seriale fantastyczne. Przypuszczam, ze wiekszosc z grupy tłumaczy zatrzymala sie na ogladaniu Pamiętników Nasto.. tfu.. Wampirów. ;)
może ktoś się z nimi skontaktować i poprosić by znalazł chodź jeden-dwa dni i dokończył tłumaczenie napisów? bo za przeproszeniem od tego czekania KUR WICY DOSTANĘ
Może niech dadzą linka do tego co zrobili to sami to sami im zrobimy korektę. Te tłumaczenie i tak często jest chujowe i robione na szybko więc nie zrobimy gorszego.
dokładnie tak to jest dobry pomysł zebralibyśmy pare osób i byśmy zrobili ale wątpie by dali nam cokolwiek będziemy czekać teraz jak te 3 de bile aż hu jozy dostaniemy :D
nom też zauważyłem chyba coś się ruszyło po naszych rozmowach na temat braku postępów z napisami :D ja poczekam aż napisy bedą do wszystkich odcinków wtedy zaczne oglądać :D
Ta, może będzie wrzucona jakaś kopia z wgranymi napisami, bo teraz to są, tyle, że luzem.