PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650081}

Hemlock Grove

2013 - 2015
6,8 7,4 tys. ocen
6,8 10 1 7362
Hemlock Grove
powrót do forum serialu Hemlock Grove

Kiedy napisy do chociaż kilku odcinków ?? Uwielbiam ten serial:)

Lana84

na grupahatak masz do 2.

ocenił(a) serial na 7
Lana84

Kurde na te napisy sie czeka dłużej niż normalnie na 3 odcinki dowolnego serialu z tłumaczeniem :( Cieszyłam sie ze wszystkie odcinki wyszły w jeden dzień i nie będzie przerw a tu jednak nie jest tak fajnie jak myślałam.

karolinex

dokładnie :(

ocenił(a) serial na 7
karolinex

Ja również dołączam do zniecierpliwionych...

ocenił(a) serial na 8
lady valium

Też sobie czekam, dobrze, że chociaż te dwa są :) Może dadzą kilka następnych od razu.

barry4500

Od tygodnia na stronie tłumaczy jest informacja, że pozostałe odcinki są przetłumaczone w 99 procentach. Domyślam się, że chodzi o korektę. Nie wiem czemu to tak strasznie długo trwa... Pewnie z powodu wakacji nie można znaleźć chętnego do zakończenia procesu tłumaczenia.

ACCb

Faktycznie masz racje, chodzi o korekte. Na facebooku tłumaczy napisano że, cytuje: "korektor zajmujący się tym serialem ma obecnie bardzo mało czasu, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość. Uprzedzając kolejne pytania, nie, nikt inny nie może go zastąpić, bo nikt inny tego serialu nie ogląda."

ocenił(a) serial na 8
sever

Jak go można nie oglądać????? :)

kane1975

Tez sie dziwie. HG z wielu wzgledow jest przełomowy, jesli chodzi o wspólczesne seriale fantastyczne. Przypuszczam, ze wiekszosc z grupy tłumaczy zatrzymala sie na ogladaniu Pamiętników Nasto.. tfu.. Wampirów. ;)

ocenił(a) serial na 8
kane1975

Już są- 3,4,5:)
Reszta jeszcze w poczekalni....

K

ocenił(a) serial na 10
sever

może ktoś się z nimi skontaktować i poprosić by znalazł chodź jeden-dwa dni i dokończył tłumaczenie napisów? bo za przeproszeniem od tego czekania KUR WICY DOSTANĘ

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Może niech dadzą linka do tego co zrobili to sami to sami im zrobimy korektę. Te tłumaczenie i tak często jest chujowe i robione na szybko więc nie zrobimy gorszego.

ocenił(a) serial na 10
barry4500

dokładnie tak to jest dobry pomysł zebralibyśmy pare osób i byśmy zrobili ale wątpie by dali nam cokolwiek będziemy czekać teraz jak te 3 de bile aż hu jozy dostaniemy :D

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Ludziska, podobno są już napisy do odcinków 3, 4 i 5 :)

ocenił(a) serial na 10
barry4500

nom też zauważyłem chyba coś się ruszyło po naszych rozmowach na temat braku postępów z napisami :D ja poczekam aż napisy bedą do wszystkich odcinków wtedy zaczne oglądać :D

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Ta, może będzie wrzucona jakaś kopia z wgranymi napisami, bo teraz to są, tyle, że luzem.

ocenił(a) serial na 7
sever

Oglądamy i czekamy... :(

ocenił(a) serial na 8
sever

Są już wszystkie :)

ocenił(a) serial na 8
kane1975

Ano, miesiąc były dwa odcinki, a potem 8 nadgonili w dwa dni :)

ocenił(a) serial na 8
barry4500

Jestem właśnie po 7 odc, i powiem że coraz lepiej się dzieje:)