PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650081}

Hemlock Grove

2013 - 2015
6,8 7,4 tys. ocen
6,8 10 1 7363
Hemlock Grove
powrót do forum serialu Hemlock Grove

Wnuczka Olivii???

ocenił(a) serial na 7

Nie rozumiem dlaczego Olivia mówiła że Nadia jest jej wnuczką i bała się ze Roman będzie chciał pozbawić jej wampiryzmu gdy dorośnie do odpowiedniego wieku? Przecież Nadia była córką Lethy Godfrey i jakiegoś anioła. Nie miała żadnych genów Olivii. Na początku myślałam ze mówi o niej wnuczka ze względu na to ze opiekował się nią Roman ale nie wiem o co chodziło z tym wampiryzmem małej. No chyba ze Olivia mogłaby ją jakos przemienić to wtedy ok. Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 8
karolinex

Nadia jest córką Romana i Lethy. Olivia zmusiła Romana do współżycia z kuzynką i sprawiła, że Roman nic nie pamiętał, a Letha miała wizję, że to anioł.

ocenił(a) serial na 7
Eirin

A no coś było. Zapomniałam całkiem. A czy Roman w końcu sobie przypomniał ze z nią spał i Nadia to jego córka? Bo w sumie wyszło na to, że Letha to jego siostra po wspólnym ojcu no nie?

ocenił(a) serial na 8
karolinex

Tak, przypomina sobie w ostatnim odcinku 1 sezonu, gdy Olivia mu tłumaczy kim naprawdę jest.Potem w kolejnym sezonie opiekuje się Nadią i sam przyznaje się w końcu Mirandzie, że to jego dziecko. I w drugim sezonie ostatecznie potwierdza się też, iż Norman jest jego ojcem. Czyli faktycznie Letha była jego siostrą a nie tylko kuzynką.

ocenił(a) serial na 7
Eirin

Ok dziękuję :) Trochę już zapomniałam pierwszy sezon stąd moje wątpliwosci. teraz juz wszystko rozumiem :)

ocenił(a) serial na 8
karolinex

Zapomniałaś najważniejszą rzecz dla fabuły? Chyba oglądacie omijając połowę scen :P

barry4500

Nieee:P Po prostu to było już dawno a ja oglądam kilkanaście seriali więc jakoś tak mi się zapomniało :P

ocenił(a) serial na 7
barry4500

To wyżej to ja, tylko nie przelogowałam się z konta meża na jego kompie:P