PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650081}

Hemlock Grove

2013 - 2015
6,8 7,4 tys. ocen
6,8 10 1 7368
Hemlock Grove
powrót do forum serialu Hemlock Grove
ocenił(a) serial na 8
Ohatsu

Napisy angielskie były w dniu premiery każdego odcinka. Planuje ktoś tłumaczenie?

kostekzary

z Tego co wiem, grupa która to tłumaczyła przez dwa sezony zrezygnowała.

ocenił(a) serial na 8
Ohatsu

Hataki nie tłumaczą i raczej nie zanosiło się na to, by wziął się za to ktoś inny, więc sama się do tego zabrałam. Napisy do pierwszego odcinka już są, mam nadzieję, że tłumaczenie kolejnych pójdzie mi w miarę sprawnie. Miłego oglądania :)

lestat835

Dzięki :-)

lestat835

Bardzo dziękuję.

ocenił(a) serial na 8
lestat835

Mega dzieki czekamy na kolejne

ocenił(a) serial na 8
lestat835

A gdzie można znaleźć napisy PL do 3x01?

ocenił(a) serial na 8
Artur_Raven

Napi.projekt albo gryzoń (nazwa konta taka sama jak mój nick tutaj).

ocenił(a) serial na 8
lestat835

Dzięki.

ocenił(a) serial na 8
lestat835

Dzięki i trzymam kciuki za wytrwałość!

ocenił(a) serial na 7
lestat835

Dzięki ! :>

ocenił(a) serial na 8
lestat835

Zostawiłem temat na mc i widzę, że już połowa odcinków przetłumaczona... Dzięki!

lestat835

Chciałam zapytac czy zrobisz napisy do całego sezonu? Mnie brakuje 2 ostatnich odcinków i nie zaczęłam oglądac z tego powodu 3-go sezonu.Dopiero jak mam cały sezon to biorę się za oglądanie.Czy jest szansa???

ocenił(a) serial na 8
Kalina102

Na pewno przetłumaczę cały sezon :)

lestat835

Wow...wielkie dzięki !..jednak są jeszcze dobrzy ludzie :-) Prosze tylko o podanie gdzie umiescisz to tłumaczenie.

ocenił(a) serial na 8
Kalina102

Proszę bardzo :) Wrzucam napisy na napi.projekt i gryzonia (nazwa konta taka sama jak mój nick tutaj).

lestat835

Witaj ponownie :-) Byłam na 'nap' i nie wiem ,czy to Twoje napisy do s03e08,ale nie mogę znaleźc tego rozmiaru filmu...czas też inny.Mam w MP4 rozmiar 246MB.Ja bym sobie dopasowała ten text,ale nie mogę pobrac napisów jesli nie mam tego rozmiaru.Czy byłaby możliwosc żebys mi wysłał na e-mail? NIck taki jak tutaj i interia.eu Jesli tak...to wielkie dzięki!!!

ocenił(a) serial na 8
Kalina102

Sprawdź jeszcze raz czy możesz je pobrać, bo ja dopiero dzisiaj wrzuciłam napisy do ósmego odcinka ;)

lestat835

Są,ale...448avi,1.830mkv,253,6 mp4. Ja zbieram mp4 i w danym serialu od głównych dostawców.Te 253,6 to nawet nie znalazłam na osiołku.Nie wiem czyj ten plik i dziwi mnie ,że są napisy.Może Twojego pliku jeszcze nie wstawili,bo oni sprawdzają te napisy. ryanss robił text do "Longmire" i zaczął wstawiać na opensubtitles,bo pojawiały się od razu,a na napi nie można się było doczekać.Poczekamy kilka dni...zobaczymy.Ja jestem cierpliwa.A jaki duży plik wrzuciłas??

lestat835

lestat835...dzięki...dzięki...i jeszcze raz dzięki !!! Chyba w e-mailu pomyliłam płec...teraz się zorientowałam...hihih...za to sorki.

Kalina102

Dziękuję serdecznie za napisy!

lestat835

lestat835 spisała się na meda !l...zrobiła text do końca trzeciego sezonu.Słowna osoba !...teraz to rzadkosć,więc biję pokłony!Dzięki!