To przecież od początku było skazane na porażkę xD
Tak sobie myślę że o ile nie ubiją Czarnobrodego w ostatnim sezonie Black Sails ( 4-tym) to można na upartego sobie zrobić z tego serialu coś na wzór przedłużenia historii Teach'a ( nieoficjalnego spin-offa xD) o ile też oczywiscie ten serial sie komuś podoba i chciałby się w coś takiego bawić :P
Jak to pisałem to nie widziałem jeszce odcinka black sails 4x3 jednak to co tu napisałem jest głupotą irracjonalną w Black Sails mieli dla Czarnobrodego przewidziany zupełnie inny koniec. Bardzo kontrowersyjny koniec sprawiający że nie da rady tego powiązać w żaden sposób. Poza tym Czarnobrody jako staruszek pociągający za sznukri z wyspy ? Takie coś nigdy nie miało miejsca. Teach odszedł w kwiecie wieku miał 40+ lat i odpadłl godnie w bitwie ( nie jak dziwka w black sails ) co z tym idzie w takim wieku w ogóle najprawdopodobniej nie osiwiał zakładając że była to postać pełna wigoru. Także cała fabuła crossbones to jakiś żart bo opowiada o jakimś okresie życia tej postaci który nigdy nie miał miejsca