nie oglądałem oczywiście, przerzuciłem szybko w pędzie (po doświadczeniach z odc. 1 i 2 - zapraszam do przeczytania odpowiednich wątków).
po tym, co tu, w 3 odcinku zafundowali zmieniam ocenę z 3 na 1, tzn. "Nieporozumienie"
jak można taką d.... wypuścić? co to jest?!
nieładnie kogokolwiek obrażać, ale scenariusz i dialogi musiał pisać jakiś zupełny ćwierć...
No ale opisz co tam takiego zaserwowali, bo mi szkoda czasu na oglądanie:)Przebija Following?
naprawdę, szkoda czasu, po prostu mi uwierz :) mi szkoda czasu na opisywanie tego, co zobaczyłem :)
powiem tyle: odcinka 4 nie będę nawet "przerzucał", choćby dla fun-u, za duża trauma z tym idzie.
Czuję zażenowanie po obejrzeniu 3 odcinka. Bardzo rozczarował mnie ten serial. Po pierwszym odcinku miałam wielkie oczekiwania, ale zakończenie drugiego odcinka i cały trzeci... Ręce opadają.
Zgadzam się z d.ante - po prostu szkoda słów by to opisać, ponieważ wszystko w tym odcinku było tragiczne. Jeśli ten serial ma się kręcić wokół romansu Kate i Toma, to ja już podziękuję...
Nie mam w zwyczaju wystawiać oceny całościowej serialu, którego nie obejrzałam, więc tylko oceniam odcinki: 1 - siedem gwiazdek - 2. pięć gwiazdek 3. trzy gwiazdki