PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20625
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

Cała nadzieja w TVP

użytkownik usunięty

Mam nadzieję że TVP dokończy ten serial,bardzo dawno go nie oglądałem teraz cieszy mnie to że
go oglądam i przypominają mi się beztroskie czasy dzieciństwa ;) też tak macie?

ocenił(a) serial na 10
Bewarethe

I chyba wykrakałam, bo z tego, co widziałam w programie telewizyjnym, jeszcze jutro pojawi się odcinek, a potem Hercules zostanie zdjęty z anteny.

ocenił(a) serial na 10
Bewarethe

ja nie rozumiem tej naszej telewizji koncza emisje tak fajnego serialu skacza po programie emitując go w roznych godzinach a nie mogą go dalej emitować od 4 sezonu do końca przecież wiele ludzi go oglada po prostu skandal

ocenił(a) serial na 10
KARLOSZ

Niestety, ale teraz będziemy mogli obejrzeć sobie, co najwyżej "M jak miłość" :) Szkoda. Póki co na pocieszenie pozostaje tylko Xena na TV Puls.

ocenił(a) serial na 10
KARLOSZ

Ja uważam, że specjalnie tak zrobili. Na pewno mało komu spodobało się poprzednie potraktowanie serialu ze strony TVP2, kiedy to przerywali w połowie 2 sezonu. Wygląda na to, że chcieli zakończyć cały 3 sezon i planują kontynuowanie emisji Herkulesa w najbliższym czasie na czysto od 4 sezonu.
Myślę, że po prostu musimy być cierpliwi.

Jeśli ktoś chce to chyba można się wybrać do Telewizji Polskiej na Woronicza 17 i zapytać się, kiedy planują kontynuację emisji serialu Herkules od 4 sezonu. W końcu oni są dla nas, a nie odwrotnie.

ocenił(a) serial na 10
dariazlotko

jak to możliwe ze tak piszesz to telewizja ma być dla widzow ten serial jest super każdy odcinek to humor przygoda i nauka o mitach w formie filmu telewizja powinna dalej pokazywać ten serial a nie jakies kabarety tego to mamy na codzien .

ocenił(a) serial na 10
KARLOSZ

No to właśnie dlatego napisałam: "W końcu oni (TVP2) są dla nas, (widzów) a nie odwrotnie". Poza tym zgadzam się, że jest za dużo w ramówce tych kabaretów, które moim zdaniem nic konstruktywnego nie wnoszą. Popieram też to, że w serial Herkules jest nauką o mitach, które są częścią i dorobkiem kultury greckiej i naszego świata.
Trzeba coś zrobić. Możemy jako widzowie napisać do TVP2, by przywróciła Herkulesa i emitowała od 4 sezonu na czysto.