PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20621
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

Oglądałam każdy odcinek a potem biłyśmy się z siostrą na miotły:D Herkules bardzo mi się podobał....:)

ocenił(a) serial na 7
Czarna_Perla

Mi dalej się podoba! (mimo że ostatni raz oglądałęm go z 6-7 lat temu)
Serial ma w Sobie "To coś"

ocenił(a) serial na 10
mafioso_pl

Taa... jest taki mityczny ^^ szkoda, że nie puszczą go znów w tv! ;P

Czarna_Perla

Fakt- Hercules jest świetny:P
Tata mi go puszczał jak byłam mała, zaraził mnie mitologią, a teraz myślę o studiowaniu kulturoznawstwa, sp. cywilizacje starożytne świata

Czarna_Perla

ja sie w nim zakochalam jak bylam mala ;)

użytkownik usunięty
ambershine

Też oglądałam ten serial. Bardzo mi się podobał. Do dziś paietam pawie oko Hery. Czy ktoś może wie, czy pojawiła się cała postać a nie tylko to oko? Nie oglądałam wszystkich odcinków i też wszystkiego nie pamiętam.

Ja też oglądałem ale zbyt mały byłem zeby zapamiętac co się działo. Pamietam tylko te odwieczne walki z aresem :)

Serial klasy, teraz takich ku**a nie robią :(

ocenił(a) serial na 7

Ja mam kumpla który ma wszystkie sezony na dysku. Na pewno pojawiła się w 6x08 (ostatni) i 4x22. W ogole jak coś to pisac, moze odpowiem na jakies pytania, lacznie z namiarami na download.

Czarna_Perla

no ja tak samo ;)
Chyba około 2000 roku go puszczali, a moze jeszcze wcześniej...Zawsze
czekałem na kolejny odcinek, szkoda że teraz nie nadają takich seriali,
tylko ciągle jakieś tańce na lodzie i MjakMiłość :(
Zawsze lubiłem jak przepływał przez styks xD . A nawet w jednym odcinku
walczył ramie w ramie z Kseną jak się nie mylę.

ocenił(a) serial na 8
elte18

Herkules, Xena, Jolaos i Gabriela wspólnie udali się na wyprawę w celu uwolnienia Prometeusza, którego uwięziła Hera. Teraz już lepiej znam mitologię i wiem, że inaczej to wyglądało, ale wtedy nie zwracałem na to uwagi. Serial GIT. W późniejszych odcinkach Hera również zaczęła pojawiać się pod postacią kobiety, a nie tylko samych oczu. Często występowała razem z Zeusem. Mam nadzieję, że nic nie przekręciłem. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
theodorebagwell3

równierz ogladałem jak byłem mały:P został sentyment do tego serialu:) teraz nastała pora żeby go odkurzyć i ponownie obejrzeć::) jolaos wymiatał:P

clown

też oglądałem herculesa i xene jak byłem mały mam kilka odcinków z internetu z napisami

ocenił(a) serial na 7
hercules18

ja również jak byłam mała oglądałam herkulesa, koleżanka z podwórka oglądała xene czy jak jej tam i bawiłyśmy sie kto jest silniejszy herkules czy xena, :D

ocenił(a) serial na 8
Czarna_Perla

ja również bawiłem się w herkulesa no i zazwyczaj nim byłem no chyba ze jakiegoś dnia wolałem być czarnym charakterem to grałem Aresa ;] zresztą każdy kumpel miał jakaś role im więcej tym było lepiej,jak bawiły się z nami koleżanki to były amazonkami a któraś z nich Xeną ;]ach te dzieciństwo

ocenił(a) serial na 7
kefirhero

Ja też uwielbiam ten serial, jest super Xena też. Mam kumpl, który zajmuje sie dorabianiem napisów. Wiec moze za 2-3 miesiace bedzie co wspominac.