PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20616
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

Fajnie, bo wspomnienia wracają jak oglądało się oba seriale - Herkulesa i Xenę na Polsacie. :) Czy w 1-szym sezonie jeszcze będą jakieś odcinki z Xeną? Bo TVP2 raczej wyemituje tylko 1-szy sezon a kolejnych już raczej nie zobaczymy...

Axel

Tylko poniedziałkowy jeszcze jest z Xeną.
Ale dobre wieści mam, bo wg programu telewizyjnego normalnie we wtorek, tvp2 emituje kolejne odcinki Herkulesa czyli 2 sezon ^

Marga

Zgadza się; TVP ma zamiar wyemitować drugi sezon, ale tylko do 9 odcinka jak dobrze liczę. Od września "Herkulesa" nie ma w programie. No i tak zakończy się ponowna przygoda z tym świetnym serialem. Jeżeli dadzą resztę, to pewnie dopiero w okresie gwiazdkowym, albo w następne wakacje. Tak samo zrobili z serialem "Castle"; przerwali na początku drugiego sezonu, żeby od września powtórzyć pierwszy sezon i wreszcie wyemitować cały drugi (oby). Niby OK, ale od tamtej emisji minął już chyba dobry rok. Szkoda, że Polsat nie zabrał się za powtórki, bo wtedy byłaby całość :-/

Axel

Wczorajszy odcinek miejscami (oczywiście w scenie walek) przypominał mi Sarnie Żniwo :D

yrek125

Czy ktoś nagrywa? (chodzi mi głownie o drugi sezon). PROSZĘ O KONTAKT.
Bardzo mi zależy.

ocenił(a) serial na 8
aga_mimi

Ja nagrywam :)

ocenił(a) serial na 6
Axel

Wrzuć na rapida albo inny hosting :)