PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20616
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

Mocno naciągany i to od pierwszego odcinka, ale tak jak każdy serial i film . Nie jest zły Hercules, Xena i Przygody Sindbada Zeglarza to dobre seriale, jakie jeszcze znacie inne oprócz tych trzech nie do konca fantastyczne ?

ocenił(a) serial na 10
Prezydent_2

może Przygody Merlina ?: P

ocenił(a) serial na 9
Prezydent_2

Zaginiony Świat (sir Artur Conan Doyle)

ocenił(a) serial na 8
Czarnogwardzista

Legenda Wilhelma Tella (1998)

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 9
deconstramus

Mroczny rycerz (nie mylić z batmanem).

ocenił(a) serial na 6
Czarnogwardzista

Journeyman-podróżnik w czasie
V.I.P :)
Anioł Ciemnosci
Cien Anioła

ocenił(a) serial na 7
Czarnogwardzista

Nom ten z tele 5 bardzo dobry serial oglądałem wszystkie odcinki . Szkoda , że nie zrobili dalszej kontynuacji.

Prezydent_2

Robin z Sherwood, jeśli ktoś zaproponował MacGywera to jeszcze był Drużyna A, Grom w Raju, Nieustraszony, czarodziejki

AskaKaz

Andromeda - serial.

ocenił(a) serial na 10
6058145

Buffy postrach wampirów .

ocenił(a) serial na 9
Prezydent_2

o i VIPER

ocenił(a) serial na 7
Prezydent_2

Dla mnie dobra była jeszcze seria Conana na Tele 5 ( nie tego ze Schwarzenegerem)

ocenił(a) serial na 9
ziomek5548

a jaki jest oryginalny tytuł tego serialu?

ocenił(a) serial na 7
Czarnogwardzista

Conan - serial przygodowy USA/Niemcy .

ocenił(a) serial na 9
ziomek5548

Dziękuję

Prezydent_2

Zaginiony ląd- coś jak zaginiony świat ale wcześniejszy http://www.youtube.com/watch?v=2EQ3Udk8zoU, Robinsonowie

ocenił(a) serial na 9
AskaKaz

Thunder in Padise

Czarnogwardzista

O Gromie w raju wspominałam parę linków wyżej;)

ocenił(a) serial na 8
AskaKaz

Traveller,Szkoła złamanych serc,Boston Public,Żar tropików,Policjanci z Miami

mandaryn111

Sliders, Z archiwum X......, (żar z tropików uwielbiałam przez te długie włosy Nicka), Brygada Acapulco, Cobra

ocenił(a) serial na 8
AskaKaz

Ja lubiłem go bardzo jako postać:)Dobrze,że napisałaś o Sliders,zapomniałem o nim,a to jest mój ulubiony serial:)
To jeszcze Gwiezdne wrota

mandaryn111

Skoro Gwiezdne Wrota to jeszcze wypada wspomnieć o legendarny Star Treku. Co do Sliders to zawsze oglądałam go ze starszym bratem i nie mogłam doczekać się kolejnego odcinka. Uwielbiam też Czynnik Psi.

AskaKaz

Ach, i Renegat

ocenił(a) serial na 8
AskaKaz

No Renegata też lubię,chętnie bym,go obejrzał.Czynnik PSI już mniej.Co jeszcze może Gorączka w mieście,Brygada ratunkowa(mniej znany),Kruk:Droga do nieba,Władca zwierząt.

ocenił(a) serial na 9
AskaKaz

Mój błąd:)

Czarnogwardzista

Pamiętam jeszcze był Cameleon , Na wariackich papierach( z Willisem), Remington Still( chyba z Brosmanem) Kiedyś seriale robili lepsze, bo teraz to już przeginają i z wielością sezonów i akcją.

ocenił(a) serial na 10
AskaKaz

Robocop 1994, Łowcy skarbów, Dwa światy, Wzór, Trzeci oficer .

Prezydent_2

Może nie wciągajmy w to polskich seriali. Nikita, Medicopter, Trzecia Planeta od Słońca(hahaha), Sheena

ocenił(a) serial na 8
AskaKaz

Nieśmiertelny(serial).

ocenił(a) serial na 10
AskaKaz

Pani Asiu polskie seriale nie są takie złe np. Trzeci oficer, Świat według kiepskich, Pitbul, Wiedżmin, Plebania . A teraz amerykańskie Misja w czasie, Doctor who, 4400, Strażnik teksasu, Magnum .

Prezydent_2

W takim razie czemu nie uwzględniamy Oficera i Oficerów:D, z polskich lubiłam Polskie drogi, Zmienników, Alternatywy 4, Kryminalni, Instynkt...Oh, Doctor Who mój ulubieniec mmmm, System, Policjanci z Miami

ocenił(a) serial na 8
AskaKaz

Policjantów z Miami już podawałem.Jeżeli seriale nowsze to chociażby mój ulubiony Lost...

mandaryn111

mea culpa...co do Lost..chyba przesadzili troszkę z akcją pogubiłam się już po 3 sezonie.....czemu jeszcze nikt nie wspomniał o Słonecznym Patrolu? Chyba że gdzieś mi umknął, Gliniarz z dżungli, Gliniarz i Prokurator, Kojak, Columbo, Magnum, Glina, Ekstradycja

ocenił(a) serial na 10
AskaKaz

Mała poprawka Świat według kiepskich z dużej litery z szacunku dla serialu . Pani powiem krótko Oficer - świetny klimat, dialogi, gra aktorska, ale jest jeden minus gdy pojawia się akcja już to ona jest taka nijaka 7/10, Oficerowie - Najgorsza część Dejczerowskiej trylogii, cały czas naćpana Katarzyna Cynke, montaż robiony po pijaku wiecznie latająca kamera, 1000 ujęć kamery na odcinek w których jedno trwa 3 sekundy, dziurawy scenariusz, za postać Monda 1 punkt, 1/10, Trzeci oficer - najbardziej nieprzewidywalny i wreście jest realistyczna akcja 8/10 . Władca Zwierząt .

Prezydent_2

Osobiście mi się tylko podobała 1 część oficera. Trzecia jakoś mi nie podpasowało- chyba przez grę Magdaleny Różdżki której nie lubię jako aktorki. O Włądcy Zwierząt ktoś już wspominał. Mi się jeszcze przypomniał Zaginiony w czasie.

Był też taki serial na rtl 7 chyba o 2 młodych facetach co wylądowali w jakiejś zaginionej cywilizacji, gdzie wg przepowiedni ten jeden miał zostać ich królem i poślubić jakąś Kamę.Nie moge przypomnieć sobie tytułu.