PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20625
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

TO BYŁY SERIALE!

ocenił(a) serial na 10

Dialogi bez przekleństw, bez flaków na wierzchu, mało krwi, można powiedzieć, że wcale, nie ma erotyki, po prostu nic tylko oglądać :P No i główny bohater!

ocenił(a) serial na 8
Deserka

I jeszcze zapomniałeś dodać, że była tu masa humoru.:)

Deserka

WIecie gdzie można pobrac od sezonu 2 wzwyż ten serial z LEKTOREM?

benburney

świetny serial, pokazuje wartości jakimi należy się kierować w życiu...
ja go oglądałem za młodu, jestem dobrym człowiekiem, i z pewnością będę go pokazywał w przyszłości dzieciom

RomanR

Tak, dokładnie. Jeśli dobrze pamiętam to każdy odcinek dobrze się kończył, z uśmiechem na twarzy.
Bez wątpienia KLASYKA!

ocenił(a) serial na 8
Deserka

to jest racja serial bardzo miło się ogląda pomimo tych śmiesznych scen walki ;)

ocenił(a) serial na 8
killerek132

Nie zapominajmy o nieśmiertelnej kwestii łotrów: "Musimy zabić Herkulesa..." :)

ocenił(a) serial na 9
Deserka

Piszę to po raz kolejny, ale napiszę jeszcze raz. Sorbo ostatnio poszedł w kino chrześcijańskie, z założenia reprezentujące to, co pojawiło się w temacie powyżej. I mimo licznych przymiarek - pod względem etycznym moim zdaniem nie przeskoczył Herkulesa. W 'Herkulesie' mamy siłę, spokój i mocny kręgosłup moralny bez nachalnego pouczania. W jego filmach chrześcijańskich mamy sfrustrowanych facetów, którzy próbują osiągnąć spokój Herkulesa, ale przeważnie kaleczą siebie i innych. Zresztą sam Sorbo mówił, że dostał sporo listów od młodych chłopaków oglądających 'Herkulesa', którzy w pewnym momencie zadecydowali, że zamiast dać w mordę - porozmawiają, bo to zrobiłby Herkules.