Myślę, że powinniśmy naciskać na TVP aby przywróciła emisję serialu "Herkules". To już drugi raz
jak nam robią taki brzydki numer. Poprzednio w 2012 roku puścili cały 1 sezon a urwali emisję po 9
odcinku 2 sezonu. Teraz zaszliśmy do 15 w drugim sezonie.
Oni są w końcu dla nas, a nie my dla nich - powinni słuchać widzów. Myślę, że trzeba coś z tym
zrobić...
napisałem do nich pod adres : http://www.tvp.pl/o-tvp/kontakt
Opinia oczywiście negatywna. To jeden z moich ulubionych serialów z dzieciństwa. Oglądałem i teraz.Nie spodziewałem sie takiej chamskiej zagrywki.
poprstu napisz tam powiedz ze podlozyles bombe gdzies w studiu masz pilota i jak nie puszacza to wyleca w powietrze :D
Wtedy puszczą kilka odcinków i znowu zdejmą, bo będzie słaba oglądalność spowodowana wyjazdami urlopowymi.
Podobna sytuacja jak z bundy'mi, puszczają trochę tu, trochę tam, ostatnio w nocy leci bodajże 6 sezon... jakby to był jakiś podrzędny serial jak rodzinka.pl czy szpilki na gie... dupie..
wyobraźcie sobie jakim ignorantem musi być osoba odpowiedzialna za układanie ramówki dla tvp2. Tak, własnie odnośnie zdjęcia tego serialu z emisji w Tvp2
Serial "rodzinka.pl" można obejrzeć w internecie za pośrednictwem VOD, jest też emitowany na kanale "tvp seriale"
Herkules również jest dostępny w sieci. Lecz w marnej jakości, bez lektora.