co z tego, że zaczęło się to jak się urodziłam ;P ale to serial mojego dzieciństwa. Jako jedna z wielu się na nim wychowałam. a do tego dochodzi Xena. chciałam mieć faceta takiego jak on, nie ukrywajmy - ideał, a sama chciałam być jak Xena. Eh, młodsze pokolenia nie miały i mieć nie będą takiego świetnego dzieciństwa...
Oczywiście to prawda, ale TVP lepiej by zrobiła jak by już przestała puszczać bez przerwy te debilne seriale jak M jak mąka, Barwy dupy itp. I powinni już nie nagrywać tych smir nowych odcinków jak oni to nazywają serialami, spalić te wszystkie odcinki piecu wszelakie kopie też . A zacząć ouszczać dobre stare seriale typu Hercules, Xena, Przygody Sindbada żeglarza, Macgyver, Gliniarz i prokurator itd .
Zgadzam się. To już całkiem schodzi na psy, kompromitują się, dając podwyżki aktorom, żeby nie odchodzili ....
Wychowałam się na tego typu serialach jak Hercules, Xena, MacGyver... Najlepsze seriale jakie kiedykolwiek powstały. Każdy chłopiec chciał być jak McGyver - móc zmontować helikopter z kilku zapałek itp, a ja porównywałam się do Xeny - chciałam walczyć jak ona i mieć takie przygody. To było coś. Znakomita fabuła, zwroty akcji. Znakomicie pobudzało wyobraźnię. Nie to, co teraz...