PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20616
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

głupia olimpiada!

ocenił(a) serial na 10

Przez olimpiadę przerwali emisję tego serialu!
Dobrze, że jeszcze mogę oglądać "Grimma" w czwartki na canal +
Naprawdę jestem wściekła na przerywanie emisji z okazji jakichś wydarzeń sportowych.

ocenił(a) serial na 8
monika1144

Olimpiada też rzecz dobra. Przecież Herkules też brał udział w niej. ;)
Serial wraca 13 sierpnia (poniedziałek) o tej samej porze - 19:10.

ocenił(a) serial na 10
Axel

I jeszcze jak by tą olimpiade dobrze pokazywali np. Jest mecz piłki nożnej kobiet to ani na Tvp 1 ani na Tvp 2 nie ma tylko jest na Tvp Sport a nie wszyscy mają Ten kanał wstydzcie się Tvp, dalej jest mecz badmintona na Tvp 2 mix Polska - Norwegia pokażą jeden set potem drugiego nie pokażą bo pokazują wioślarstwo i niepotrzebne reklamy które zajmują 10 minut napierdalają coś w studiu bez sensu zamiast pokazać cały mecz by wrócić dopiero na połowe trzeciego seta .

ocenił(a) serial na 10
Prezydent_2

Drugi przypadek TVP, Mecz pang pinga kobiet między Polką Li Qian a 19 letnią japonką Okatosuką pokazali mecz od początku ale co z tego jak po drugim secie przerwali caly mecz i już do niego wcale nie wrócili nie wiadomo czy nasza 26 letnia zawodniczka wygrała mecz 4 rundy czy nie . Jak te s.k.u.r.w.y.s.y.n.y mają tak pokazywać te igrzyska to niech lepiej dają sobie z tym już spokój i puszczą Herculesa, a pokazywanie wielkich imprez niech dadzą Polsatowi bo on się na tym zna Euro 2008, jedyne co Tvp się udało dobrze pokazać to Mistrzostwa świata w 2002 i 2008 roku oraz teraz Euro 2012 .

ocenił(a) serial na 10
Axel

ha ha ha :) Też prawda:)

monika1144

Jest :) nareszcie koniec olimpiady i w końcu długo oczekiwane przeze mnie odcinek. Dziś w odcinku Herkulesa Xena.

ocenił(a) serial na 10
Alex2804

JEEST!! NARESZCIE!!!!! Długo oczekiwany "Herkules"!!!
Aż skaczę wysoko do góry z radości!!!! :D

ocenił(a) serial na 7
Alex2804

Też czekałam na ten odcinek. Mogli by teraz puścić też Xene, narobili mi apetytu na ten serial.

Rohini

Po obejrzeniu wczorajszego odcinka przypomniały mi się go pewne momenty. Tak dawno to oglądałam, że nawet nie pamiętałam, że w ogóle oglądałam.
Ale jeszcze parę odcinków herkulesa z Xeną będzie ;)
The Gauntlet odcinek 12 sezon 1
Unchained Heart od 13 sez 1
Outcast od 5 sez 2
Surprise od 12 sez 3
Judgment Day od 15 sez 3
Sranger in a Strange World od 5 sez 4
Armageddon Now od 13 sez 4
Armageddon Now II od 14 sez 4
Yes, Viginia, There is a Hercules od 15 sez 4
For Those of You Just Joining Us od 9 sez 5

Alex2804

Xene i Herkulesa można oglądać na i i t v
Od razu mówię bardzo słaba jakość obrazu, Xena z napisami.