Moi kochani, jak to jest już 12 i 13 odcinek 2 sezonu, czy to juz koniec? Skonczylem na tym jak Sylar odzyskal moze, Niki zginela w plomieniach, a Adam lezy w trumnie. Co dalej, bo nie wiem czy teraz juz 3 sezon bedzie? Jak tak to kapa! :/ Sorry za spojlery LOL
2seozn zakończył się na 11odc.Mogłeś to zauważyć w odc. po tym kiedy Nathan został zastrzelony.Potem pojawił się napis "End of Volume Two",
a sekundę później "Volume Three:Villains" Co oznacza ,że następne odcinki będą w sezonie 3 xD
Rzeczywiście, przypominam sobie coś takiego.... ale żeby sezon miał 11 odc. to się po prostu nie spodziewałem. Ledwo się zaczął a już się skończył.
w 1 sezonie (chyba 26 odc.) zakończone zostały wszystkie sprawy + pokazano zapowiedz 2 sezonu. A tu jakoś tak nagle.... :/
Jestem głodny! ;)
Na innych forach cała sytuacja jest dokładnie wytłumaczona, dlaczego tak, a nie inaczej. Ja tam bardziej niż Heroes'ami martwię się Battlestarem. Ostatni sezon ma być, a przez ten strajk, nie wiadomo jak to będzie z zakończeniem.
A ja słyszałem od początku ze cały drugi sezon dzieli sie na dwa Volume ;] Jak znajde te słowa scenarzystów to wam wyśle linkiem :)
Sylar-masz tutaj trochę na temat jak miał wyglądać rozkład Herosów http://www.filmweb.pl/topic/755836/Spoiler+3sezonu...html
P.S. Sam napisałem tego posta xD
No wybaczcie na 3 Volume miało początkowo być i chyba na MiniSerial Origins ,no ale starjk :)