PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60170
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Odcinek słabszy od poprzedniego, spowolnili trochę akcje, Sylar "się nawrócił", tyle, że zabił swoją matkę (pozdro dla tego pana), Hiro nie zdołał zabić Sylara, poznaliśmy nowego Heroesa - małą dziewczynkę, która potrafi powiedzieć, gdzie znajduje się konkretna osoba - nie wiemy jeszcze dokładnie jak to działa, a zakończenie znowu zaskoczyło - Peter mija się z Tedem, Petrelli zaczyna absorbować moc i... o tym co się stanie dowiemy się w następnym odcinku ;]

MlodY

Mi sie wlasnie baaardzo podobal odcinek:) czekam niecierpliwie na 22:)

MlodY

mnie się nie podobały te sceny Sylara z matką, nudne były, za to Claire i Peter *_* dlaczego oni są rodziną :/

ocenił(a) serial na 8
MlodY

cisza przed burzą...

ocenił(a) serial na 7
acwo

Claire czuje coś do Petera lub w drugą strone :D

MlodY

Molly nie jest taka nowa, pojawiła się w jednym z poczatkowych odcinkach- tylko nie wiedzieliśmy jaką ma moc. A ogólnie, to odcinek zwolnił tempo i ja bym go nazwała bardziej "politycznym". Widać, że Lindermann i mamuśka coś razem knują i kombinują od dawna! I teraz wychodzi na to, że wszyscy chcą by ta bomba wybuchła: Nathan, L+mamuśka, i ten koleś z tej organizacji (gra go Eric Roberts)- tylko Hiro szaleje jak zwykle:) A propos Nathana to on chyba się złamie i wyjdzie z układu L+mamuśka;)

ocenił(a) serial na 7
MlodY

Nie wiem moze to cisza przed burzą :D
poza tym odcinek nie był taki zły- trzymał sredni poziom i dobra koncowka :D