PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

jak myslicie bedzie 2 sezon ???? :)) mógłby być ...

ocenił(a) serial na 10
martuska358

o tym że drugi sezon powstanie wiadomo już od jakiegoś czasu a o czym bedzie kilka wątkow ostatnich odcinków będzie stanowiło dalsze losy drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Romeo_1987

tylko że drugi sezon ma być o nowych bohaterach ciekawe co sie stanie ze 'starymi' ;/

ocenił(a) serial na 7
ZlyCzarny

Sylar ich wszystkich pozabija i pozjada im mózgi.

ocenił(a) serial na 7
Mikla_the_Rapist

A później spodka Chucka Norrisa. Po długiej walce uda mu się go pokonać, zje jego mózg i będzie nie pokonany z mocą kopniaka z pół obrotu. Sylar będzie tak silny, że nie będzie miał już po co żyć i sam się zabije.

ocenił(a) serial na 9
martuska358

Historia o Sylarze, Peterze Petrelli i Hiro zakończy się na pierwszym sezonie. 2 Sezon ma być zupełnie nową historią z nowymi postaciami i może tylko lekko nawiązywać do pierwszego sezonu. Tak przynajmniej twierdzą twórcy serialu, ale mogą zrobić psikusa w ostatnim odcinku i dalej pociągnąc tą historię.

ocenił(a) serial na 6
MlodY

Ja mam jednak nadzieje,ze Hiro i Peter pojawia sie w 2 sezonie

ocenił(a) serial na 10
_Mia_

Na pewno będa. Sa jedynymi z kluczowych postaci

ocenił(a) serial na 6
martuska358

Hym... przecież nie od dziś wiadomo, że drugi sezon ma być i opowiadać ma on o tym co się działo przed wydarzeniami z sezonu pierwszego. Pojawić się mają rodzice Petera i Nathana, Linderman, córka Chandry Suresha, itp.

ocenił(a) serial na 10
Glifion

Ja o tym nie słyszłąem oficjalnie ;] raczej sam przypuszczałem że o tym własnie będzie Heroes 2 kiedy Linderman powiedział Nathanowi, że on i kilku jego znajomych również chcieli naprawić świat za pomocą własnych mocy