Ja tam juz po i odcinek byl super i juz nie moge doczekac sie kolejnego. Cie kawe czy Sylar wkoncu sie zmieni, no przestanie byc tym zlym. Bylo by fajnie, tak mi sie wydaje. Myslicie ze to wlasnie chlopak Claire zabije jej ojca ? A no i fajnie ta kolesowka rozlozyla tego zlodzieja, a mowi sie ze telewizja nie uczy i nie ma wplywu hehe.
Właśnie skończyłam oglądac, jak zwykle się nie zawiodłam :D Co do Claire i jej chłopaka to wydaje mi się że to nie on zabije (bedzie chciał zabic) jej ojca, specjalnie nas zaskoczą na koncu. Szkoda że Petera nie było w całym odcinku ale widze że doszła kolejna osoba :D niezła moc, nauka przy pomocy TV :D
Ogólnie odc fajny ale watek Mayi zaczyna mnie nudzić,niech w końcu dostanie sie do NY, sylar napewno sie nie zmieni(serial dużo by przez to stracił)Nie było Petera ani Hiro a szkoda, ale w 5odc Peter już będzie:-)Znamy już "szczęśliwą 12"a przynajmniej wiemy jak wyglądają,zastanawia mnie wątek ojca parkmana?zaczyna być coraz ciekawiej:-)Co do Claire i Westa to też trochę powiewa nudą ale może sie to zmieni liczę na to