SPOILERY
Jakoś nie wiem, jak się czuć po tym odcinku. Ta zagrywka Sylara z papierami rozwodowymi trochę naciągana :P A to że Noah się domyśli, że S. jest shapeshifterem to było wiadomo... Ciekawe o co chodzi z tą pustynią i co tam się niby zdarzyło. Angela ma takie historie za sobą, że w sumie moze to być ciekawe :P
Ogólnie pozytywnie. ;]
Nowy tutaj :) Znaczy na Filmwebie :P Także wiesz, będzie się działo :P Jak wrażenia po ost odcinku? ;]
Muszę się przyznać, że jeszcze nie zastałem go w kiosku. Straszne kolejki są do zassania. A i bez napisów to ja nie oglądam, więc najwcześniej jutro ktoś ciekawy pozna moją opinię.
Najlepsze, że nikt do przyszłego tygodnia nie założy tu nowego tematu. :P
no ja jak psychol czekam za każdym nowym odc., które to udostępniają co niektóre strony internetowe, i to w bardzo dobrej jakości. Mówię o oglądaniu a la You Tube :P A i napisy mi są zbędne, gdyby tylko ludzie lepiej angielski znali, to by zobaczyli ile tracą ;) jakiegoś wielkiego przełomu nie oczekuj... w nast odc może coś tak konkretnie, z pompą się ruszy. Ale dobry, dobry ;)
Dla mnie przełomowym był przedostatni od tego odcinka odcinek, czyli 20 odc. Powrócił nowy scenarzysta, czyli styl i wrażenia z I sezonu.
'Kim Ty jesteś, żeby zakładać temat szybciej od Kate czy ZlyCzarny?'
Dobre xD
widzę że mój wcześniejszy komentarz nie doszedł :/
Więc tak (zdania nie zaczyna się od więc!)w skrócie odcinek dobry lecz trochę mnie nudził, za to zakończenie ciekawe.
W następnym odcinku zobaczymy siostrę Angeli która wygląda jak mała dziewczynka (japońskie klimaty?), ciekawe jak się z tego wytłumaczą, byle by duchem nie była(może retrospekcja). Sylar sobie zabawy zmienia wygląd jak rękawiczki, dobre było jak wyglądał jak Danko w toaletach i się głupio uśmiechał :D
Brawo dla Noah że tak Danko zrobił, irytuje mnie koleś.
Tylko 3 odcinki zostały
no ale wiesz, z jednej strony Noah nieźle go urządził, ale z drugiej jakoś za bardzo się spiął i nie pomyślał trochę, to teraz ma przes....krobane :P Jak na takiego speca od tych spraw za bardzo go poniosły emocje, dziwnie to wyglądało.
Też tak sadzę ze mógł bardziej to przemyśleć, co za problem udawać martwego :P jak jeszcze skoro wyglądał jak tamten żołnierzyk to musiał coś z prawdziwym zrobić, pewnie zabił teraz mogą zwalić na Noah. Ale za to przyjechał też na pustynie.
Ciekawe czy Micah się jeszcze pojawi bo jak się pojawił tak zniknął, wielki Rebel'iant :P
Ja się bardziej zastanawiam, czy aktorka grająca wcześniej jego matkę się znów pojawi :P Bo nie wiem, czy pamiętasz, ale była jedną z trojaczków :P Czyli jeszcze jedna siostra została, tak mi się wydaje, bo chyba Jessica nie była jej siostrą bliźniaczką, przynajmniej nie jest to powiedziane. Ale fakt, wątek z Rebel'em zakończyli beznadziejnie. Oby się coś w tej kwestii zmieniło :P
Pamiętam, pamiętam :) Basia jeszcze została wydaje mi się ale czy chce ją dalej widzieć (aktorkę) grającą znowu inną siostre to nie jestem pewien...
Jakby jakoś ciekawie się wplotła w fabułę i miałaby jakąś niecodzienną "ability", to dlaczegoby nie ;) chociaż nie wydaje mi się, żeby scenarzystom się chciało taki zabieg po raz wtóry wprowadzać w życie. ale może się mylę? ;] zobaczymy :P
no ba ;] też tak jakoś po obejrzeniu 20 odc mówię: "kurde, coś tu się zmieniło!" :D aż wszedłem na stronę Heroes'ów i faktycznie, stary znajomy scenarzysta ;] i bardzo dobrze, w końcu więcej rozmów, historii, lepiej poprowadzona fabuła, a nie tylko pokaz super-ekstra-mega fikuśnych mocy, jak to było jeszcze do niedawna ;] mam nadzieję, że dzięki nowemu/staremu scenarzyście zakończenie serii będzie wybitne. i tego oczekuję. a niech mnie do cholery zawiodą!! ;P
Noo, właśnie obejrzałem. Miejscami przynudza ale ogólnie dobry odcinek. Widać zmianę odkąd Fuller wrócił. :) Współpraca Sylara z Danko jest dobrym pomysłem, fajnie się zgrali. Przeczuwam, że in the end Sylar i tak zabije Danko. :d Ciekawe zakończenie - ciekawe, co kryje się na tej pustyni. Teraz tylko czekać na następny odcinek. :)
Dobry odcinek, przyjemnie bardzo się oglądało. Moment jak Noah wytentegował Danko - epicki. Końcówka bardzo zachęcająca! Oby tak do końca było ciekawie.
Heh, Avenger, nie mam (niestety XD) wyłączności na zakładanie nowych tematów. Ale miło, że o mnie pomyślałeś.
Odcinek średni, ale nie można chyba oczekiwać, że każdy będzie tak dobry jak te dwa ostatnie. Jeszcze naszym biednym scenarzystom obwody by się przegrzały.
Ale wracając do fabuły - zapchajdziura, ale przynajmniej pokazali dokładny stan psychozy Benneta - psychika bohaterów jest w tej historii potrzebna, a nie tylko wybuchy i rozpierducha jak w vol. 3 (co im na dobre nie wyszło).
A własnie co do Benneta - scena z rzucaniem po mieszkaniu żoną była straszna. Ja na jej miejscu wzięłabym przyjkład z Sylara i tez te papiery rozwodowe mu dała. Aż mi żal było Noah, został już z niego strzęp człowieka.
Za każdym razem kiedy Sylar zmnienia postać, mam odruchy wymiotne. Nie żebym była szczególnie wrażliwa, ale po prostu... dreszcz. BTW: to głupie, że po powrocie do swojego ciała ubrania nadal na niego pasują. A poza tym, kiedy zmnieniał się z Sandry, liczyłam, że pokażą go w jej pantoflach! Byłoby cudownie XD.
Z Hiro i Ando znowu robią głupich/smiesznych Japończyków - dość, naprawdę. I kolejny FAIL - Matt Jr. remedium na wszystkie jojczenia "muszę pomścis Daphne" Matta? Czyli od następnego odcinka juz o niej zapominamy i skupiamy sie na śliniącym się bobasie? Suuuper.
Mam nadzieję, że nie zwalą historii założycieli Firmy i "1961" będzie tak dobre, jak "Cold Snap", bo zapowiada się świetnie.
A pamiętasz o Moly? Taka mała dziewczynka, którą Matt "wychowywał"...
Albo o Kathlyn - wielka miłość Petera, którą wysłał w przyszłosć(ta z wirusową apokalipsą), której już nie ma ;p
Po prostu zmieniają wątki poboczne jak rękawiczki i maja gdzieś, że to jest bez sensu. Liczą, że ludzie zapomną o porzuconych wątkach.
No ale cóż, tak się robi w wielu serialach.
Najpierw zapychają, nawymyślają, a potem olewają.
Co by nie pisać, ostatnie odcinki są świetne, więc ogólnie Heroesów znów warto oglądać.
21 odcinek był troszku dziwny ... praktycznie sie nic nie dzialo takiego jak w poprzednich odcinkach ... 22 odc sez 3 juz do pobrania ja wlasnie sciagam :)
olcia432 Twoja wypowiedz ?? nie wiem o co kaman przecież tu w tym wątku jest omawiany odcinek 22 a Ty o odcinku 21 i że już sobie ściągasz 22 hehe ,
pewnie najpierw czytasz wątki dopiero potem siciągasz odcinki - tacy też się zdażaja na tym forum :)
ps: jeszcze sami sie do tego przyznają :)