PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Jestem narazie po 4 odcinkach i uważam że serial jest nędzny. Nudny, nie wciąga kompletnie. Lubię seriale typu Dexter, Prison Break itd. ale ten jakoś we mnie nie trafia. Może po kilku nastęnych odcinkach bardziej mnie wciągnie. Beznadziejne postacie, gra aktorska w większości słaba. Nawet FX (w takim filmie powinny być dobre) są beznadziejne, no poza zatrzymywaniem czasu. Historia japńców jest raczej jak bajeczka dla dzieci. Izraelczy i jego mapy są wkurzające, nic nie widomo. Ojciec tej regenerującej się też dziwny. Jakimś cudownym zbiegiem okoliczności wszyscy siebie w jakiś sposób znają i się spotykają, np. w taxi. Mam nadzieję że nie zbierze się z nich ekipa na wzór fantastic 4 czy x-men która będzie ratować świat przed złym tatuśkiem w goglach który jest mięką fają. OGÓLNIE SERIAL JEST NIEWCIĄGAJĄCY I WIEJE NUDĄ NA KILOMETR! Jakoś nie wierzę że ktoś po obejrzeniu 3 czy 4 odcinka z niecierpliwością czeka na następny... teraz pewnie mnie zjedziecie bo nie podoba mi się wasz ulubiony serial. Mam nadzieję że zmieni się na lepsze, szkoda tylko że zabierając się za oglądanie po Waszych wspaniałych opiniach się rozczarowałem....

użytkownik usunięty
Warchlak

mialam takie same odczucia po pierwszych odcinkach ale dalam rade i ogladam do konca.uwierz mi, po ktoryms z kolei odcinku cie wciagnie.recze za to ;) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Warchlak

Nie do każdego trafiają takie seriale, najwyraźniej nie lubisz tego typu filmów, jesli jestes po 4 odcinkach i Heroes nadal ci sie nie spodobał to dalej będzie podobnie, wciągnie cię mniej lub wiecej ale ci sie nie spodoba, takie odczucia miałem po Day Break ;]
pzdr

ocenił(a) serial na 9
Nagashi

Ja osobiście serial oglądam od niedawna bo od ok 3 dni i siedzimy każdego dnia z moja przyjaciółka po kilka godzin i oglądamy..;) jak na razie jesteśmy na 13 odcinku i uważam serial jest niesamowity... Już nie mogę sie doczekać dalszych odcinków. Jest on zupełnie inny od takich seriali jak [lost który jest coraz nudniejszy i od Skazanego który przeradza sie w telenowele] dla mnie jest to przysłowiowy "zloty środek" koncentrujący w sobie niepewnośća zarazem błyskotliwy, efektowny, niesamowity, olśniewający, widowiskowy, zapierający dech, zniewalający z nutka humoru;)) [mówię oczywiście o Hiro] ;) jest po prostu świetny!! no i mój ulubieniec Peter... ach kocham jego grę!!! Pozdrawiam wszyskich miłośników serialu oraz tych którzy jeszcze go nie oglądali Serdecznie Polecam!!

ocenił(a) serial na 9
ewa46k

obejrzyj wiecej odcinków po pierwszym odcinku też mi się nie podobało nawet zasnąłem :P ale po kilku następnych oh niema lepszego serialu :D

ocenił(a) serial na 10
ZlyCzarny

dokladnie tak jest, pierwszy odcinek slaby, drugi sredni, od 3 w gore jest dobrze->lepiej->super->nie da sie wyrazic slowami ;)

ocenił(a) serial na 10
deku

kumpel mi powiedział ze fajny serial, obejrzałem kilka odcinków no i nie spodobał mi się, chciałem przestać oglądac nawet ale przekonał mnie że mam dalej oglądac, tak tez zrobiłem i gdzies od 5 odcinka nie mogłem przestac, teraz tylko z nieciepliwościa oczekuje na nastepne hehe :D

wiec ogladaj dalej...

ocenił(a) serial na 9
AroN_3

mnie też już wzieło na 3 odcinku jak pojawił sie hiro z przyszłości 'Save Cheerleader, save the world...' i już nie moge przestać :P

ocenił(a) serial na 7
Warchlak

A ja na twoim miejscu nie oglądałbym dalej skoro ci się nie podoba. Po co się katować? Kwestia gustu i nie mam zamiaru cię namawiać słowami "po 12 odcinku będzie lepiej" bo nie chcę się nad tobą znęcać :)

Chociaż może nie mówimy o tym samym serialu bo za cholerę nie mogę doszukać się tam żadncy Izraelczyków ;]

Co do cudownych zbiegów okoliczności i nieprawdopodobnych rozwiązań fabularnych radziłbym się przyjrzeć twojemu ulubionemu serialowi - Prison Break. W Heroes mamy do czynienia z s-f i twórcy korzystają z możliwości jakie daje im konwencja, w PB natomiast, mimo że serial sensacyjny to w wielu miejscach ociera się o bajkę :)

Pozdrawiam
http://heroes.seriale24.pl

użytkownik usunięty
keeslaff

Efekty specjalne raz świetne raz okropne. Ale nie można się tu do tego zbyt przyczepiać. Po nakręceniu scen bawią się w efekty specjalne. Mają mało czasu. Tak samo jest z Lost. Miejscami efekty specjalne żenujące.
A serial świetny i tyle. Bardzo fajny karykaturalny klimat.

ocenił(a) serial na 10
Warchlak

Ja dowiedziałem sie o tym serialu z innego formu ściągnełem sobie 1 odcinek i stwierdziłem że fajny potem drugi też w miarę potem chyba ze dwa odcinki naprawde kiepskie (gorsze od klanu i Mody na sukces razem wziętych) ale poziom z odcinka na odcinek rośnie i warto przebrnać przez te gorsze odcinki aby w pełni cieszyć sie dalszymi.
Druga opcja jest taka ze porpostu to nie jest gatunek dla Ciebie czego już napenwo nie zmienisz, tak samo jak ja nie dałem rady obejrzeć więcej niż 5 moze 6 odcinków PB bo porpostu mnie nie wciągnęły

Warchlak

warchlak jesteś i nie wiesz co to dobry serial jak to warchlak wolisz ogladac inne shity :]

ocenił(a) serial na 9
dYDelf

ah... to ze zaczęłam oglądać ten serial to jest najlepsze co mogło mi sie przytrafić ;p;p // a tak serio serial suuper brak słów do opisania dowodem może być obejrzenie 19 odcinków o 3 dni;P;P hehe no i jutro sie ściągnie 20;) \\ ale skoro komuś sie nie podoba trudno sie mowi ;D nie wiecie co tracicie ;p;p

użytkownik usunięty
ewa46k

A 20 to najlepszy odcinek w całym Heroes. Będziesz zachwycona.

Warchlak

Ja ogladam z nudów, bo juz chyba wszystko obejrzalam, co mozliwe. Ale jednak serial mi sie nie bardzo podoba, chyba postacie sa troche za malo wyraziste. Czasami trafiaja sie kompletnie nudne watki, do tego serial jest trochę niespójny.
Mysle, ze takie filmy trzeba lubic, tak samo jak np. nie dalam rady obejrzec (ani przeczytac) władcy pierscieni.
Ale nie chce bron boze nikogo krytykowac, kto ten serial lubi:)