PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Ma ktoś informacje czy to koniec 2 seri?? Czy tylko przerwa z powodu strajku tych scenarzystów?? Piszcie bede wdzieczny. Mam nadzieje ze to tylko przerwa bo odcinek 11 byl super

ocenił(a) serial na 9
Bmw

To znalazłem na jednej ze stron
Możemy uspokoić fanów "Herosów". Dzisiejszy odcinek nie jest absolutnie finałem całego serialu. Nie wiadomo też, czy będzie to finał drugiego sezonu. Stacja NBC ma nadzieję, że szybko dojdzie do porozumienia ze strajkującymi scenarzystami i wszyscy wrócą do pracy. Dla "Herosów" byłoby to szansą na powrót z kolejnymi odcinkami jeszcze przed sezonem wakacyjnym.
Jednym słowem, im szybciej zakończy się strajk, tym większe są szanse na to, że zobaczymy jeszcze w tym sezonie nowe odcinki "Herosów". Jeśli scenarzyści nie znajdą w najbliższym czasie porozumienia ze stacjami telewizyjnymi i producentami, to dla "Heroes" będzie to oznaczać długą przerwę w emisji, bo aż do października 2008 roku.

ocenił(a) serial na 9
ciurak1

Ej no weźcie nie straszcie :/ Nie mogą mi zakończyć heroesów :/

Bmw

No to nie oglądałeś uważnie 11odc gdzie w końcowych minutach pisze dokładnie END OF VOLUME TWO a więc koniec części II i następnie Volume three VILLAINS więc będzie III część na która musimy cierpliwie czekać

giovannao

twórcy od początku mówili, że w 2 sezonie będa 2 rozdziały. 2 i 3 czesc miały byc w sezonie 2.