Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60409
6,4 11 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Jak myślicie, czy Claire znajdzie wreszcie sobie chłopaka? Były już spekulacje, że ona będzie z Peterem, ale się okazało, że on jest jej wujkiem. Potem w internecie znalazłam, że Zach dzięki niej "nauczy się" kochać dziewczyny. A jak wy myslicie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 7
Reenesme

aż sprawdzę bo naprawdę nie pamiętam.....

Reenesme

Co do chemii... wydaje mi się, że tak to może wyglądać między nimi, bo w życiu prywatnym są parą i to się może przekładać na serial. Ale sama nie wiem w sumie.
Muszę yo obejrzeć jeszcze raz od początku, bo mi się zaczyna wszystko mieszać *haha*

ocenił(a) serial na 7
rainbowarrior

nie są już parą w życiu prywatnym.......Xp

wolvi24

od kiedy??

ocenił(a) serial na 7
iMeshQa

gdzieś tak (chyba) od lutego tego roku. podobno smarkula powiedziała że nie będzie przychodzić na zdjęcia jeśli Milo będzie na planie w tym samym czasie....

wolvi24

aha. o to że się rozeszli obiło mi się o uszy, ale jakoś nie chciałam w to wierzyć xD fajną parą byli...

ocenił(a) serial na 7
iMeshQa

eeee a mnie się to nie podobało. jakoś Hayden nie pasowała mi do niego (nie wiem może to ta różnica wieku) podobało mi się jak był z tą laską z Kochanych Kłopotów.....

wolvi24

a ja właśnie na odwrót :D Alexis do nie go nie pasowała :/ może dlatego nie podobało mi się jak są razem bo jej nie lubiłam :D

ocenił(a) serial na 7
iMeshQa

jak widać każdy ma inny gust..... zauważyłaś że zarówno Alexis jak i Hayden spotkał na planie swoich seriali. może lubi podrywać serialowe partnerki.XP

wolvi24

haha, może :D ale w Herosach, widać było między nimi jakąś chemię, chociaż grali powiązane ze sobą postacie <wujek - bratanica>
a z Alexis byli chyba serialową para, nie?? bo nie zbyt się orientuję, nie oglądałam "Kochanych kłopotów" :]

ocenił(a) serial na 9
iMeshQa

Oglądałam drugi sezon i musze was zmartwić Claire i Peter nie będą razem,są przecież rodziną.
Będzie z tym chłopakiem, ale musze powiedzieć że nie jest taki zły , no i nawet do siebie pasują (ale ja wolałabym już żeby była ze swoim wujkiem (jestem walnięta :P))

Arjanna

nie tylko Ty jesteś walnięta :DD też bym tak chciała:p

ocenił(a) serial na 7
iMeshQa

byli z Alexis parą w serialu. zmartwię was w drugim sezonie Peter i Claire nie spotkają się ani razu (jeśli dobrze pamiętam) zresztą ona sobie kogoś znajdzie

wolvi24

byli ze sobą również w życiu prywatnym.
a słyszałam o tym że Claire ma mieć chłopaka w drugim sezonie :D

ocenił(a) serial na 7
iMeshQa

a no będzie taki jeden..... <za krótki za krótki>

wolvi24

to West będzie, tak?? :]
a czy on będzie też jednym z Herosów?? :p

ocenił(a) serial na 7
iMeshQa

no ale jak podpowiem to stracisz przyjemność oglądania chcesz tego??????/. szkoda tylko że jego wątku nie rozwinęli w 3 sezonie. jakoś tak poprostu znika......

wolvi24

masz rację, chyba nie chcę wiedzieć xD tak w ogóle to co się dzieje w drugim i trzecim sezonie?? jak na razie jestem pod koniec pierwszej serii:p

ocenił(a) serial na 7
iMeshQa

a podobno nie chcesz wiedzieć XP................. naprawdę wierz mi warto poczekać.:-D no może 3 sezon nie był już tak dobry jak 1 i 2 ale warto obejrzeć

wolvi24

ale chciałabym pokrótce wiedzieć co będzie w następnych sezonach :D bo naprawdę, chyba nie wytrzymam :]
a wszyscy mówią że właśnie pierwsza seria najlepsza, druga znacznie gorsza. hmmm, zobaczy się :))

ocenił(a) serial na 7
iMeshQa

to naprawdę kwestia gustu. 2 sezon zdecydowanie różni się od pierwszego ale mi osobiście się podobał. dużo się dzieje właśnie wokół Claire i Westa (ups!XD) a Peter wyląduje w Irlandii (albo w Szkocji niestety nie pamiętam )

wolvi24

chodziło mi bardziej wokół jakiej tematyki ogólnej będzie toczyć się akcja xD Herosi nadal będą ratować świat??

ocenił(a) serial na 7
iMeshQa

aaa świat...XD tym razem przed wirusem....i więcej nic nie powiem. ;-P

wolvi24

oto mi chodziło :DD

fajnie :]]