ostatnim odcinkiem Herosów jaki widziałam w całosci to ten ktory konczyl sie rozmową nethana z (czarnym) prezydentem w 3cim sezonie :) (fanatyny napewno wiedza o czym mowie)
Niestety kolejny odcinek niesamowicie mnie znudził i herosów przestałam oglądać.. Czy popełniłam bład? czy powinnam siegnac raz jeszcze po herosów? moze dalej juz nie jest tak nudno?! :)
Licze na jakis skrot tego co dzieje sie po tym odcinku o ktorym mowilam - moze to mnie zacheci ;) Z gory Dziekuję :)
Powinnaś kontynuować. Chociażby dla 4x01&02, które jest genialne. Poza tym końcówka 3 sezonu też jest świetna (Zwłaszcza wątki Sylara, Nathana, Claire, Noah'a).
Tak, to prawda. Jak dla mnie 4x01&4x02 lepsze niż cały 4 volume. Wreszcie może się zacznie coś ciekawego ;)
Wg mnie warto. Jakoś nie wydaje mi się, by potem serial o wiele się polepszył, ale na pewno staje się z odcinka na odcinek coraz lepszy.
A co do początku 4 sezonu, to mi osobiście sie tak średnio podobał. Ale i tak czekam na kolejne odcinki...
Oj jest potem kilka żenująco słabych odcinków, ale pod koniec wszystko się rozkręca.