SPOILER
Wydaje mi sie, ze scenarzysci w ostatniej chwili zmienili zakonczenie: Sylar przezyl, pojawila sie jakas "bardziej zla" postac od Sylara, o ktorej wspomnial "system namierzania" :). Skoro jest taka zla i potezna "wie, gdy ktos o niej pomysli" to czemu sie nie ujawnila ? To co podobalo mi sie w tym serialu, (tak samo jak i w pierwszym sezonie Lost, Battlestar,) ze nie gadali przez 2 odcinki co zrobia w trzecim, tylko cos sie dzialo. Mam nadzieje, ze nie zastosuja taktyki z innych seriali: "krecimy tak dlugo, az ostatni widz nie zgasi telewizora :D "
Ja też mam taką nadzieję. Jeśli zrobią 2 sezony, to będzie miło, ale jeśli mają zamiar kręcić to do 6 sezonów (tak jak np. Zagubionych) to ja dziękuję :)
Coż w przyapdku seriali sci-fi tendencja do wielu sezonów jest bardzo duża (X-Men Evolution -4 season tak wiem to kreskówka ,ale... ,hmm Charmed,Roswell,Supernatural itp .) z tego co wiemy mają dużo sezonów .Cóż myśle że mogą zrobić 3 sezony Heroes i zrobić coś w stylu X-men chodzi o dwie grupy (dla Heroes dwie grupy by wystarczyly ,a jak wiemy w X-menach było duzo grup i ich rozłamów ;coś typu grupa X-Men (dobro) i Brotherhood(zło) xD)i byłoby lux ...