PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Witam....

Do wszytskich, ktorzy chcieli kupic sezon 1 na DVd- nie kupujcie !!!!

Box jest wydany tragicznie - otz niema zapowiadanego pilota 70-minutowego - oraz - NIEMA ORYGINALNEJ SCIEZKI AUDIO ani anpisow - JEST TYLKO POLSKI LEKTOR !!!!

lukdos

Widzialem chyba ze 3 wersje: Herosi sezon 1 [6DVD] (2006) | Dźwięk: Dolby Digital 2.0 polski + napisy PL, 2-gie Dolby Digital 5.1: angielski, Dolby Digital 2.0: polski lektor, 3-cie Dolby Digital 5.1: angielski + napisy PL, ktore okaze sie prawdziwe, pewnie dowiemy sie jak kupimy, ale opcja nr dwa wyglada najlepiej.

lukdos

Właśnie mi przysłali i potwierdzam niestety :(:(:(

alanos

Z lektorem nie jest jednak źle , dobrze się ogląda - jak nie ma innego wyboru to warto mieć i tak (chyba ten sam co był w TVP):D

ocenił(a) serial na 7
lukdos

Dokładnie , tez przed momentem dostałe paczkę. Wydanie ssie na maksa. NIE KUPOWAĆ LUDZIE. Bardziej opłaca się z neta zassać ripy wydania z USA. Wydałem 150 zł na darmo.

Jak ktoś ma podobne odczucia , lub jakimś cudem kupił inne wydani , niech da znać.

ocenił(a) serial na 10
Zarowa_2

W pełni podpisuje sie pod żarówą... dzisiaj dostałem... i umarłem na widok tego jak żenująco jest wydany!

NIE KUPOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N I E K U P O W A Ć!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
Kondorr

Ja tez kupilem...
ogladnalem mam to za soba
;/

lukdos

Możecie napisać dokładnie czy wreszcie polskie wydanie zawiera pilota i jakie w końcu dostępne są ścieżki dźwiękowe?
Z góry dzięki

ocenił(a) serial na 6
Hidan

Nie patrzylem jeszcze na dodatki,ale sa sceny kaskaderskie,soundtrack itd,mnie chodzilo zeby ogladnac,w dupie mam dodatki xD:P

ocenił(a) serial na 7
Hidan

Polskie wydanie nie ma pilota, nie ma 50 usuniętych scen. Są tylko badziewne filmiki które obejrzeć można na oficjalnej stronie serialu. Czyli dodatki = DNO!!!

ocenił(a) serial na 10
lukdos

Ludzie, a nie mogliście odesłać do sklepu, żeby wam kasę zwrócili? Trzeba było napisać, że produkt jest inny od oczekiwanego i niech się bujają. A w ogóle obraz jest chociaż 16:9?

ocenił(a) serial na 8
upi00r

Nie, jest 4:3. Można zauważyć, że to jakby... TVPRip, bo napisy miejsc akcji są po polsku.. jak w TVP1 :P.

ocenił(a) serial na 7
ARM_y

Bo to są nic innego jak odcinki wzięte z TVP1 i wje... na DVD. nawet nie ma jakości dvd bo jest "kaszka" typowa dla taśm jakie mają w telewizji.
Czyli powiem po raz kolejny DNO. Tak sie nie robi jak wydawać DVD, to jako bazy powinno sie użyć oryginalnego wydanie, a nie wersji odcinkó przemielonych przez polską telewizje.

ARM_y

Na opakowaniu jest napisane ze format 16:9 a prawdą jest ze 4:3. Z tego wynika ze dodatkowo znajduje się bląd na opakowaniu