dno dno i jeszcze raz DNO ! 1/10 ! szkoda ze nie ma zera... :P
kocham uzasadnione wypowiedzi xD...
Pozatym nie uważam, ze serial to DNO! Powiedziałbym raczej, że wyróżnia się od pozostałcyh pomysłowością. Jak dla mnie to Heroes są zarąbiści, każdy odcinek jest ciekawy tyle, że serial raczej przeznaczony dla miłosników sci-fi. A co najwazniejsze nie ciagnie się jak moda na sukces tylko mamy jeden konkretny sezon i wszystko zostaje z odcinka na odcinek wyjasnione, co tez jest dużym plusem tego serialu. Pozatym to plusem jest także aktorstwo, muzyka, fabuła i jak na serial to efekty specjalne... Proponowałbym raczej dokładne obejrzenie serialu, skupienie się na jego treści a gwarantuje totalny odlot. Jesli jednak ktos nie jest miłośnikiem sci-fi to lepiej niech sie w niego nie zagłębia i nie psuje mu statystyk a co gorsza wystawia żałosnych nie uzasadnionych komentarzy.
Inteligentne wypowiedzi rulezzzz!!! Jesteś bosssski!!
hahaha następnym razem jak będziesz sie wypowiadał to proszę napisz czemu Heroes to DNO???? a nie tylko ble ble ble i nic z tego nie wynika oprócz tego ze umiesz napisać DNO. Heroes to świetny serial o niebo lepszy od innych beznadziejnych! bez żadnego pomysłu i fabuły...!
Brawo dla Tego Pana! [w 100% zgadzam sie z przedmówcą];)
kodzio:wiem czemu tak napisałes,chciałes wywołac burze ze wszyscy sie na ciebie rzucą i zbesztają,ale tu jepp taki zongg.aktualnie najlepszy serial z najwiekszym potencjałem i w przeciwienstwie do całej reszty mozna go rozwijac w cholere i sie temat nie wyczerpie:D żaden człek ktury obejrzał wszystkie odinki(bo ty na bank nieee)tak by o nim nie napisał.rozumiem ludzi kturym gatunek nie odpowiada ale diametralnie pdwrotnoscia słowa dno jest esencja tego serialu.hHEROS RULEZZ!!! wiec sklej pizzz.eee bodzio:P
Przykro mi, ale niestety nie grzeszy oryginalnością. Pomysł z zatrzymywaniem czasu czy przewidywaniem przyszłości to wątek znany choćby z filmu "Zdarzyło się jutro" czy "Dotyk anioła". Zatrzymanie kadru to dla Ciebie super efekt specjalny?...Nie chcę nic mówić, ale widywałam lepsze.
KODZIO@ jesteś żałosny :)
nędzna próba zwrócenia na siebie uwagi
pozdrawiam wszystkich fanów Herosów:)
Hmmm, zakładam że nie posiadasz mocy absorbowania wyrazów ze słownika. Swoja drogą cienka ta Twoja prowokacja.
chciałem tylko cofnąć jeden argument z mojej wcześniejszej wypowiedzi, chodzi o ten z jednym konkretnym sezonem i nie ciagnięciem się jak moda na sukces. Jak już wiadomo od niedawna powstaną 3 sezonu Heroesów jak nie więcej, ta informacja naprawde zepsuła mi dziś humor!... szkoda bo miało byc tak fajnie... mam nadzieje tylko, że chociaz sezon 1 zakończy się jakoś przyzwoicie a nie zagadką jak to w lost lub prison break!
Hmm, wielka zagadka musi być, ale ludzie czekali z niecierpliwością na drugi sezon (ta zagadka pewnie będzie dotyczyć przodków obecnych herosów). Dla mnie dobrze że robią więcej niż jeden sezon...
PB miał mieć 14 odcinków i jeden sezon tylko, a zaczeli przedłużać.
Lost chyba z założenia miał mieć więcej sezonów :].
szkoda gadac...dno to jestes sam koles...szkoda tylko ze zaniza statystyki bardzo dobrego serialu...wiesz co to jest przeslanie ? widocznie nie skoro w ulubionych w wiekszosci masz beznadziejne komedie na ktorych widok sie marmolade chce puscic...swoja droga mozna sie zastanawiac ile z nich wogole obejrzales ale ja na to czasu tracic nie bede bo dla takich ludzi z syndromem downa...
KODZIO@ ogarnij sie.
twoja obecność tutaj chyba nie jest potrzebna, rozwijaj sie.
kodzio to pewnie kolejne dziecko neostrady. 13-latek ktoremu wydaje sie, ze oglada dobre filmy a w rzeczywistosci to wielii chlam (ulubione w jego profilu).
O nie!! Ten SRODZIO@ dał sobie do ulubionych Piratów z Karaibow 3 :P Taki jestes szybki ze juz ogladales?? Rzeczywiście ma coś z glową
KODZIO@ co jest z tobą.Klawiatura ci się przycieła czy najadłeś się grzybów i wszędzie widzisz dna.Wspułczuję ci bo to musi byc straszna wizja ale tak to już jest jak bierzesz-lepiej to odstaw chłopie bo skończysz na etapie dna.
kodzio bodzio:to nie ty sie chwaliłes ze masz familie w USA(!!!wow!!!) ktura cie foxem wysłała zakonczenie drugiego sezonu bo u nich,tam wiecie,"za wielka biało wodą" juz druga seriaa sie skonczył.i nie chciałes nam wszystkim psuc zakonczenie:D jestes w pytke normalnie.hahaahahahahahahahahahahahahahahahi a telewizor to ty masz w domu czy przy radiu siedzieliscie do tej pory???lepiej to ty nie głosuj zbytnio.przykrość i żenada dzieciaczku..---->na baze
Ludzie przestańcie bo jesteście śmieszni! Koleś pisze DNO, no i nic do niego nie trafia, dajcie se spokój.