PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60206
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Peter ma moce innych? TAK
Claire ma moc leczenia sie czytaj jest nieśmiertelna? TAK
Peter już korzystał z mocy Claire? TAK
to czemu jak Claire zabiła Petera nie wyleczył sie? NIE WIEM
dziwne? DLA MNIE TAK A DLA WAS?

ocenił(a) serial na 9
Bzium_3

Ponieważ obok stał Haitańczyk który blokował moc dlatego też Peter nie zatrzymał czasu. Nie jestem pewien ale jeszcze chyba dostał kulke w głowę przez którą nie zregeneruje się do póki nie wyciągnie się kulki

użytkownik usunięty
ZlyCzarny

Niby dobre wyjasnienie ale pozostaje jeszcze kwestia blizny petera, ktora rowniez nie zniknela w skutek dzialania samoleczenia sie, a powinna skoro peter wielokrotnie przebywal z ta blizna poza strefa dzialania zdolnosci haitanczyka.

ocenił(a) serial na 8

Nie znamy genezy powstania tej blizny, więc lepiej nie wyciągać pochopnych wniosków...

ZlyCzarny

obejrzyj tą scene jeszcze raz była tam nowa Claire ta co szybko biega i ten afroamerykanin co uciekł z poziomu 5 haitańczyka nie widziałem ale moge sie mylić ;p

ocenił(a) serial na 9
Bzium_3

tam w domu Bennetów wtedy Sylara byli oni ale wtedy mieście gdy Claire zastrzeliła Future Petera to obok stał Haitańczyk, Peter mu z przykrywki jebnął :D

ZlyCzarny

Jesli moge wtracic... mimo wszystko cos jest nie tak. Zwroccie uwage, ze w 4 i 5 odcinku rany Petera nie goja sie (te zadane przez future Claire skalpelem) a przeciez powinny sie regenerowac natychmiastowo, dziwne...