PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60205
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Wiadome że Herosi to nie pierwszy i nie ostatni film z ludźmi o niezwykłych mocach.Mi się ogólnie podobają takie filmy o podobnej tematyce i chciałem się spytać czy znacie filmy podobne do Herosów,proszę nie wymieniać filmów takich jak np, X-meni,Fantastyczna czwórka,Watchmeni,Push,czy spiderman i superman.Na razie napisze pare filmów jak dla mnie bardzo dobrych i mam nadzieje że ktos dopisze jakis film który nie znam:
Zielona Mila-główny bohater ze swoimi zdolnościami,jedenz lepszych filmów jaki widziałem
6 zmysł -dzieciak który widzi i rozmawia z duchami
Niezniszczalny-Bruce Willis jako główny bohater ze zdolnościami
Fenomen-z John Travoltą,też bardzo dobry film
Jumper
Scanners -stary dobry horror co telepaci ze zdolnościami przez patrzenie w oczy manipulowali ludzmi,pare czesci powstało

Mogło mi się troszke zapomnąć,mysle że sami cos fajnego polecicie

ocenił(a) serial na 9
Pedzacy_dyszel

Bardzo dużo jest takowych filmów, kilka z moich ulubionych
Efekt motyla (porafi cofać się w przeszłość)
Kruk (jest nieśmiertelny)
Przerażacze (widzi duchy)
Z seriali:
4400
Supernatural
X Files

ocenił(a) serial na 9
ZlyCzarny

cofać się w przeszłość LOL a można cofać się w przyszłość albo do przodu ?

ocenił(a) serial na 9
olszass

Nie cofie się w przeszłość tylko zmienia wspomnienia tak by ułożyć życie inaczej niż się potoczyło

ocenił(a) serial na 9
Matt_19_

dżizes, ja wiem co on robił w tym filmie bo oglądałem z 10 razy. widzę, że nie skumałeś mojego posta.

po prostu nie mówi się cofać w przeszłość tylko cofać w czasie lub przenosić w przeszłość., tak samo niepoprawne jest cofać się do tyłu, kontynuować dalej....... etc.

ocenił(a) serial na 10
Pedzacy_dyszel

Next-zapomniałbym o tym,główny bohater widzi wydarzenia zawsze 2 min do przodu

ocenił(a) serial na 10
Pedzacy_dyszel

Ręka boga -tylko jego trzeba od początku do konca oglądać

Pedzacy_dyszel

Polecam jak nie widziałeś, bardzo mało znany, a o tyle ogromnie ciekawy że w oparciu o autentyczną historię Rozmowy z zaświatami/ Living with the Dead (2002) http://www.filmweb.pl/f91129/Rozmowy+z+za%C5%9Bwiatami,2002 , kapitalny ponad 2 godzinny film o żyjącym naprawdę medium , który potrafił się komunikować ze zmarłymi, pomógł rozwiązać policji kilka spraw.

ocenił(a) serial na 10
Ksin

Już się wziąłem za ściąganie tego Rozmowy z zaświatami(w kinie tego niema więc trzeba sciagac)

Natępne filmy:
Liga Niezwykłych Dżentelmenów-tacy jakby xmeni
Niewidzialny-przez eksperyment główny bohater robi się niewidzialny a zarazem zły

Pedzacy_dyszel

To ja wam polece po azjatyckim kinie:)
Devilman - dzieciak sie w demona zmienia
Cashern - na facecie robili eksperymenty i teraz jest super szybki zwinny i wogle suepr (polecam film)
Shinobi - dwie wioski ninja, nawalają sie ze soba z rozkazu cesarza. Kto ogladal Naruciaka to w Shinobi znajdzie troche znajomych technik ;p

ocenił(a) serial na 9
Hiroo

Flash - http://www.filmweb.pl/f236742/Szybszy+ni%C5%BC+piorun,1990
Hancock

Co drugie anime :D

ocenił(a) serial na 9
ZlyCzarny

http://www.filmweb.pl/f11461/Wioska+przekl%C4%99tych,1995 :)
Na długo zapada w pamięć... No gdyby nie brać pod uwagę, że to dzieci UFO, to jednak ich moce pasują tutaj jak ulał. :)

Pedzacy_dyszel

Polecam:
Constantine-dobry horror o człowieku który dostrzega ukryte wśród ludzi demony i anioły w ich prawdziwej postaci
Pitch Black-więzień-morderca widzi w ciemnościach i jest świetnym wojownikiem
Pakt milczenia- kilku studentów którzy są potomkami czarownic i posiadają różne zdolności oraz rzucają zaklęcia

SERIALE:
Supernatural(Nie z tego świata)-Bracia polujący na demony jeden z nich ma wizje,dużo demonów, upiorów i ludzi o różnych darach min.telekineza, manipulowanie ludźmi.
Akta Dresdena- mag prywatny detektyw i doradca policyjny
The listener(Słszący myśli)
Martwa strefa-wizje przyszłości
Zaklinacz dusz-kobieta która widzi duchy i rozmawia z nimi

ocenił(a) serial na 9
Hrabina

Carrie - klasyka horroru...dziewczyna z telepatyczną mocą
Carrie : Rage - druga część
Podpalaczka - Eksperyment którego wynikiem był facet który kontrolował umysły innych...jego żona telekinetyczka i ich córka (główna bohaterka) posiadająca potężne moce pirokinetyczne
Podpalaczka 2