No sam byłem ciekaw, po tym jak dzisiaj się okazało, ze 16 to nie ostatni. Na IMDB jest, że 19. Żałuję, że wcześniej tego nie sprawdziłem.
a wiadomo już czy będzie piąty sezon????? bo tak przebąkiwali przed premierą sezonu że 4 może być ostatni. i jak na razie cisza na ten temat.
A co za różnica, czy będziesz to wiedzieć teraz czy po zakończeniu bieżącego sezonu? Oczywiście pewnie pytasz z ciekawości, ale póki co wszystko wskazuje na to, że nie będzie.
lubię wiedzieć takie rzeczy wcześniej. fanką Herosów jestem od pierwszego sezonu ale mam jednak nadzieję że 5 sezon nie powstanie. naprawdę nie wiem co oni jeszcze mogą wymyślić. serial strasznie obniżył loty (ale przyznam że 4 sezon jest lepszy od 3; ale najlepszy był sezon 1). poczekamy zobaczymy...!
Czytałem na hatak że ma powstać jeszcze jeden volume który ma być zakończeniem fabuły z Heroes. Ale czy tak się stanie -zobaczymy!
no oby i z sensem bo doslownie coraz wieksze cyrki wymyslaja...a co do ilosci ja wyczytalem ze ma byc 18 odcinkow 4 sezonu
Czekają nas takie oto odcinki:
16 - The Art of Deception (25.01.2010)
17 - The Wall (01.02.2010)
18 - Brave New World (08.02.2010)
W sumie zgadzam sie ze sezon 1 najlepszy reszta taka naciagana ale tak naprawde nie lubie kiedy konczy sie serial ktory lubie ogladac i nie chce zeby sie skonczyl.... zreszta moze jeszcze cos z tym zrobia i 5 sezon bedzie lepszy od pozostalych i kto wie moze bedzie rownie dobry co pierwszy.... Moja nadzija tli sie we mnie dlatego iz sezon 4 jest zdecydowanie lepszy o trzecigo czyli mamy tendencje wzrostowa... :)
ale liczba widzów w stanach systematycznie spada a jak wiemy do tego producenci uzależniają decyzje czy powstanie kolejny sezon czy nie (przykładem jest moonlight. na świecie był i jest nadal popularny w stanach miał za niską oglądalność i serial zdjęto po jednym sezonie). ja też nie lubię jak się kończą "moje" seriale ale jak pomyśle że mieliby rozciągnąć Herosów do nie wiadomo jak dużej liczby sezonów i zawalać nas głupotami (bo szczerze mówiąc nie wiem na ile sezonów starczyłoby im pomysłów) to aż odechciewa mi się oglądać. niech zrobią może jeszcze jeden volume i jakimś wypasionym zakończeniem i tyle.