Ile będzie sezonów? Bardzo byłbym wdzzięczny za odpowiedź. Pozdro dla fanów serialu.
jesli caly sezon 2 bedzie taki jak pierwsze 4 odcinki to oby byl to ostatni :)
Mam nadzieję, że nie zrobi sie z tego taka "ModaNaSukces" jak z Lost. Oby najwyżej 3 (albo i 2) sezony i koniec.
Lost na pewno nie jest 2-gą "Modą...", ponieważ 3 sezon jest najlepszym jak dotąd, a taka druga "MNS" byłaby w tym przypadku coraz gorsza :b
A "Hirołsów" będzie tyle sezonów, dopóki będą zyski (w H wątków można narobić więcej niż w jakichkolwiek innych serialach: np. twórcy mogą wymyślać nowe moce w nieskończoność itd.)
Ja osobiście chciałbym maksymalnie 3 CIEKAWE sezony. CIEKAWE!
Wkurza mnie też fakt, że ten sezon się tak wolno(długo)rozkręca :I
Ale jestem wielkim fanem tego serialu i wierzę, iż po genialnym 1-szym, nie zawalą 2-ego :D
Właśnie o to chodzi. MOŻNA narobić mnóstwo nowych wątków, ale czy trzeba? Już teraz dla mnie jest ich za dużo. Na miejsce Isaaca, Teda i DL'a, którzy zginęli w 1 sezonie mamy: Bliźniaków, Monicę, Westa, "12 złych ludzi", Hiro i Ando oddzielnie, od groma pracowników Firmy i wątek "Bennet przeciw Firmie". Coś pominęłam? XD
Historie plączą sie jak spagetti na talerzu i wcale mi sie to nie podoba. W 1 sezonie wszystko było tak zgrabnie połączone, że od początku było wiadomo, że oni wszyscy sie w końcu spotkają, że zagadki zostaną rozwiazane. Teraz tak nie jest, przez co według mnie serail stracił wiele ze swojego uroku.