PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Kiedy będą nowe odcinki? bo jak narazie to obejrzałem tylko 23 jak większość pewnie.

ocenił(a) serial na 8
lain_coubert

Wszystkim fanom serialu którzy chcą sie dowiedzieć podstawowych informacji o serialu prosze wpisać w google.pl heroes (czy tez jak kto woli herosi) wikipedia. Wyskakuje i już wszyscy zadowoleni :)

" 24 września 2007 roku. Druga seria będzie składać się z 24 odcinków"

<< wikipedia.pl :)

ocenił(a) serial na 10
pineska_3

a to jest data na swiecie vczy w polsce? bo nie wiem juz skad ale slyszlam ze od wrzesnia chyba maja isc losciwiec jak ktos zna date emitowania w polsce to bardzo prosze o odpowiedz:)

ocenił(a) serial na 10
lain_coubert

Na NBC (w USA) nowe odcinki (2 seria) emitowana będzie 24 września 2007 =).

Marta18

"a to jest data na swiecie vczy w polsce?" tak w polsce <lol> zalamka niektorymi pytaniami

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

sory koles ale jak bys chcial wiedziec tym serialem interesuje sie od 2 tygodni i nawet nie wiem za bardzo o co w nim biega wiec skad mam wiedzieć "ZAŁAMKO". o tym ze to jest 1 seria dowiedzialam sie dopiero wczoraj a poza tym pytam innych milszych ludzi niz ty ktorzy potrafia normalnie odpowiedziec na jedno pyytanie wiec sie nawet nie muusiałes wysilac.....!

elza152

whatever, naucz sie rozróżniać znaczki płci
"o tym ze to jest 1 seria dowiedzialam sie dopiero wczoraj " serial jest z 2006 trzeba troche pomyslec zanim sie cos napisze, trudno zeby serial mial juz 3 sezony

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

to moze trzeba troche pomyslec ze skoro ogladam go nie dawno to niby skad mialam wiedziec kiedy byl krecony?.....
btw. nie trace czasu zeby sprawdzac kto ma jaki znaczek.....

elza152

"to moze trzeba troche pomyslec ze skoro ogladam go nie dawno to niby skad mialam wiedziec kiedy byl krecony"
skoro zadalas sobie tyle trudu zeby udzielac sie na tym forum to nie sadze zebys nie zauwazyla pogrubiona trzcionka daty premiery

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

widzisz nie zauważyłam pogrubionej CZcionki, a na stronie znalzłam się przez inny serial i trafiłam na to forum przez przypadek wiec sobie duzo trudu nie zadałam....

ocenił(a) serial na 7
lain_coubert

dzieki za info :) kurde tego nie lubie ze trzeba ta dlugo czekac ;/
no fakt niektore pytania zalamuja :P gdybym musial czekac az pokarzą 2 serie w Polsce to prędzej wyemigrowałbym do England :P

ocenił(a) serial na 8
lain_coubert

Masz Torenta ?? :) BitComet, BitLord :). To jedziesz na drugi dzień po premierze odcinka w USA jest juz pełno propozycji. Szybkie ściaganie i pewne (no dobra choc nie zawsze :P) :) Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
pineska_3

No :) racja ja polecam BitComenta,cały pierwszy sezon ściągnęłam w bardzo dobrej jakości ^^.

ocenił(a) serial na 10
pineska_3

Zgadzam się, ja polecam BitComenta, ściągnełam z niego cały pierwszy sezon w bardzo dobrej jakości ^^.

ocenił(a) serial na 10
Marta18

A z BearShare tez by dalo? czy raczej z BitComenta?

ocenił(a) serial na 10
Marta18

A z BearShare tez by dalo? czy raczej z BitComenta?

Phoenix_23

Tak, ja ściągnęłam całą 1 serię w dobrej jakości z BearShare ;)

ocenił(a) serial na 10
Miss_S

dzieki

ocenił(a) serial na 3
Phoenix_23

Na Misku(Bearshare) odcinki pojawiaja sie przewaznie 3,4 dni po premierze w Usa.Najlepszy do zasysania jest uTorrent lub jego inne wersje).Odcinki sa wrzucane po emisji amerykanskiej( u nas jest to 3 w nocy?).Rano zalaczasz kompa,wbijasz info i sciagasz.Po przyjsciu ze szkoly masz odcinek-tak robilem z "24".Na marginesie POLECAM ten serial;]