Kiedy będą nowe odcinki? bo jak narazie to obejrzałem tylko 23 jak większość pewnie.
Wszystkim fanom serialu którzy chcą sie dowiedzieć podstawowych informacji o serialu prosze wpisać w google.pl heroes (czy tez jak kto woli herosi) wikipedia. Wyskakuje i już wszyscy zadowoleni :)
" 24 września 2007 roku. Druga seria będzie składać się z 24 odcinków"
<< wikipedia.pl :)
a to jest data na swiecie vczy w polsce? bo nie wiem juz skad ale slyszlam ze od wrzesnia chyba maja isc losciwiec jak ktos zna date emitowania w polsce to bardzo prosze o odpowiedz:)
sory koles ale jak bys chcial wiedziec tym serialem interesuje sie od 2 tygodni i nawet nie wiem za bardzo o co w nim biega wiec skad mam wiedzieć "ZAŁAMKO". o tym ze to jest 1 seria dowiedzialam sie dopiero wczoraj a poza tym pytam innych milszych ludzi niz ty ktorzy potrafia normalnie odpowiedziec na jedno pyytanie wiec sie nawet nie muusiałes wysilac.....!
whatever, naucz sie rozróżniać znaczki płci
"o tym ze to jest 1 seria dowiedzialam sie dopiero wczoraj " serial jest z 2006 trzeba troche pomyslec zanim sie cos napisze, trudno zeby serial mial juz 3 sezony
to moze trzeba troche pomyslec ze skoro ogladam go nie dawno to niby skad mialam wiedziec kiedy byl krecony?.....
btw. nie trace czasu zeby sprawdzac kto ma jaki znaczek.....
"to moze trzeba troche pomyslec ze skoro ogladam go nie dawno to niby skad mialam wiedziec kiedy byl krecony"
skoro zadalas sobie tyle trudu zeby udzielac sie na tym forum to nie sadze zebys nie zauwazyla pogrubiona trzcionka daty premiery
widzisz nie zauważyłam pogrubionej CZcionki, a na stronie znalzłam się przez inny serial i trafiłam na to forum przez przypadek wiec sobie duzo trudu nie zadałam....
dzieki za info :) kurde tego nie lubie ze trzeba ta dlugo czekac ;/
no fakt niektore pytania zalamuja :P gdybym musial czekac az pokarzą 2 serie w Polsce to prędzej wyemigrowałbym do England :P
Masz Torenta ?? :) BitComet, BitLord :). To jedziesz na drugi dzień po premierze odcinka w USA jest juz pełno propozycji. Szybkie ściaganie i pewne (no dobra choc nie zawsze :P) :) Pozdrawiam:)
No :) racja ja polecam BitComenta,cały pierwszy sezon ściągnęłam w bardzo dobrej jakości ^^.
Zgadzam się, ja polecam BitComenta, ściągnełam z niego cały pierwszy sezon w bardzo dobrej jakości ^^.
Na Misku(Bearshare) odcinki pojawiaja sie przewaznie 3,4 dni po premierze w Usa.Najlepszy do zasysania jest uTorrent lub jego inne wersje).Odcinki sa wrzucane po emisji amerykanskiej( u nas jest to 3 w nocy?).Rano zalaczasz kompa,wbijasz info i sciagasz.Po przyjsciu ze szkoly masz odcinek-tak robilem z "24".Na marginesie POLECAM ten serial;]