PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

hmmm po nowym odcinku heroes... caly czas zastanawia mnie jaka moze miec moc LINDERMAN (na 99% bedzie takowa posiadal) gdyz on ich łączy;] i dlaczego to wlasnie On ich laczy! hmm znacie odpowiedz na ktores z tych pytan? jak tak to prosze:]

slowek1

Też się z Tobą zgadzam, że ten koleś zaczyna być tajemnicą nr 1. Kto to jest??? Wyglada na to, że wyprzedza heroesów we wszystkim o co najmniej jeden krok!! Jak z tym mieczem! Mnie osobiście jeszcze zaintrygował ten znaczek na mieczu tego japońskiego wojownika...hmmm...
Może Linderman to ten Japończyk- wojownik, który jest Heroes z darem nieśmiertelności:>...hehe...teoria nie głupia, ale zobaczymy czy prawdziwa!

Opetana

Ja bym obstawiał, że lindermannem jest ten niewidzialny typo, ale to tylko sugestia;)

ocenił(a) serial na 5
Cordel

Nieeeee.... .to raczej nie ten niewidzialny... ;P Moze Linderman bedzie ich przywodcą? Jakimś guru ^^ czy cosik podobmnego?

Longusiowe_Szalenstwo

Z tego co do tej pory o nim powiedziano wynika że to jakiś gangster. Myślę że koleś też wie o mocach bohaterów i chce je wykorzystać do swoich celów. Wydaje mi się że koleś niema żadnej mocy a jeśli już to jest to jakiś dar przekonywania lub coś w tym stylu.

ocenił(a) serial na 10
slowek1

nie spodziewalem sie tego linderman ojcem hiro :D

kwak

Po ostatnim trailerze widzimy, że ojciec Hiro to nie Lindermann;/ Wszystkie moje teorie upadają... choć mam jeszcze jedną, że to jest ten japoński wojownik z opowieści Hiro, ma moc nieśmiertelności i już. Żyje sobie na tej ziemi już parę wieków.
Mam nadzieję, że wyjaśni się kim on jest.:)
Pozdrawiam wszystkich FanHerosów:)

Opetana

mnie tam nigdy jakos sie nie nasunelo zeby ojciec Hiro mial byc Lindermanem... nie dosc ze nazwisko niezbyt japonskie, to Hiro przeciez by o nim nie gadal jako Linderman ino jego father

ocenił(a) serial na 10
slowek1

Liderman nie będzie miał żadnych mocy - będzie czymś w rodzaju przywódcy (taką szychą ;0) )
http://www.serialheroes.yoyo.pl/
Poza tym nie wiadomo czy to prawdziwy ojciec Hiro czy przybrany :]