PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Zagubieni vs. Prison Break Vs. Herosi
Wiem że nie jestem zbytnio w temacie ale dziś obejrzałem znowu na
TVP 1 kolejny 3 i 4 odcinek Herosów i muszę powiedziec że jestem pod wielkim wrażeniem. Czemu to piszę bo w tym tygodniu obejrzałem także 15 odcinek Lostów 5 i 20 odcinek Prison Break 4 i te herosów dwa odcinki zakasowały zarówno Zagubionych jak i prisen.
Dobrze mimo iż to powtórki w czasie kończących się serii będzie choc co oglądac.
Nie twierdze że Lost czy Prison to złe seriale , wręcz przeciwnie pierwszy sezon Skazanego był naprawdę dobry a Lost
I - rewelacja
II - bardzo dobry
III - naprawdę dobry
IV - dobry
A Prison 4 trochę męczy i już się cieszę że to koniec a Lost 5 do pierwszych 8 odcinków było bardzo dobrze ale od kiedy powrócili na wyspe poziom spadł. I choc kolejne serie herosów są słabsze to jednak ta pierwsza daje poziom.

Polecam

ocenił(a) serial na 7
patryks83

Moja kolejnosc jest taka:

1. Lost
2. Heroes
3. Prison Break

Inaczej byc nie moze :)

ocenił(a) serial na 8
HILTI

1. Herosi
2. Lost
3. Prison Break
.....................

ocenił(a) serial na 8
I_am_a_Bad_Girl

1. Lost ( nie mogę się doczekać ostatniego sezonu gdzie wszystko zostanie wyjaśnione ^^ )
2. Prison Break ( ale tylko pierwsza i druga seria )
3. Heroes ( ostatnio zacząłem oglądać ten serial, jest naprawdę interesujący, kończę pierwszy sezon ;] )

ocenił(a) serial na 10
WujekAngelo

1 Heroes ( uwielbiam)
2 Prison Break ( 1 i 2 sezon to majstersztyk)
3 Lost ( nie przepadam)

baqq_1990

1. Herosi
2. Lost
3. Prison Break
.....................

ocenił(a) serial na 6
patryks83

I. Lost (wg mnie trzyma przez 5. sezonów ten sam poziom)
(przerwa symbolizująca fakt iż Herosi i PB nei dorównują do pięt zagubionym)

II.Herosi (mimo iż volume IV byl masakrycznie beznadziejny)
III. Prison break (mimo iż ostatni sezon i zakoczenie były żałośnie beznadziejne)

ocenił(a) serial na 8
shargat86

a jak w tej układance widzice serial Battlestar Galactica?
właśnie mam ochotę zacząć oglądać któryś z tych czterech - potrzebuje rady... :)
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
igla_filmweb

1. Heroes (Kocham ten serial, a przynajmniej te odcinki, które oglądałam:))
...
...
2. Lost (Nigdy specjalnie za nimi nie przepadałam, nieraz ogladałam z tatą)
...
...
...
...
...
...
...
3. Prison Break (Nie cierpię tego! Po około 8 odcinku przestałam oglądać, bo już nie mogłam na to patrzeć)

ocenił(a) serial na 6
patryks83

1.Prison Break
2.Lost
3.Heroes
za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 5
Wiencor

1. PB
2. Heroes
3. Lost

4. TEMAT BEZ SENSU

patryks83

1. PB (najlepszy serial wszech czasów! :D)
2. Lost (z niecierpliwością oczekuję 6 sezonu :D)
3. Herosi (oglądam właśnie 3 sezon i uważam że jest bardzo dobry :D)

patryks83

I - PRISON BREAK
II - HEROSI
III - LOST

ocenił(a) serial na 8
joannawieczorek85

I - LOST
II - Heroes
III - PRISON BREAK

"2. Lost (Nigdy specjalnie za nimi nie przepadałam, nieraz ogladałam z tatą) "

bez komentarza zostawię ta wypowiedź pewnego uzytkownika ...

ocenił(a) serial na 9
Arti58

1. Lost - najlepszy serial w historii (właściwie to serial? czy interaktywna zabawa z widzami?^^)
2. Herosi - ale tylko 1 sezon. Drugi też był całkiem całkiem, natomiast trzeci (wliczając volume 4) to dno pozbawione sensu, psucie wypracowanej na początku psychiki bohaterów i powtarzane schematy. Wątpię, żeby w volume 5 coś się zmieniło, przedsmak durnoty mieliśmy pod koniec trzeciego sezonu...
3. Prison Break - 1 sezon absolutnie świetny, drugi też niezły, trzeci słaby, czwarty też dosyć mierny, ale końcówka trochę lepsza.

4. Temat z sensem

ocenił(a) serial na 9
Arti58

Co do wypowiedzi Stella_La_Migliore przeczytałem co napisała na swoim profilu (blogu?):

3. Heroes (Herosi)- Świetne efekty specjalne sprawiły, że zainteresowałam się Herosami. Mimo, że mają skomplikowaną fabułę, myślę, że można się w niej odnaleźć i doskonale się bawić podczas oglądania tego serialu.

Skomplikowaną fabułę? Od początku wiadomo było o co chodzi (przynajmniej w pierwszym sezonie), a rozwój tzw "plotu" był spójny, prosty i logiczny. Fabuła nie powinna być prosta, przynajmniej nie dla dzisiejszego odbiorcy. Nie dziwne zatem, że Lost z najbardziej rozwiniętą fabułą spośród seriali, gdzie każda scena i drobny detal są istotne może wydawać się słaby... jak się nie nadąża za fabułą. Tego serialu nie da się oglądać na wyrywki, jak CSI czy House'a.

ocenił(a) serial na 10
patryks83

I Herosi zdecydowanie
II Lost
III Skazanego nie lubie

użytkownik usunięty
kate_kotus

1. Herosi
2. Lost
3. Prison Break

Znam inne seriale, ale w wątku jest mowa tylko o tych 3, więc nie będę zaśmiecał nimi tej dyskusji.

ocenił(a) serial na 8
patryks83

1. Heroes (chociaż 4 to niemal dno)
2. Prison Break (tylko 1 sezon, 2 jest już przekombinowany a 3 ledwo mi idzie)

LOST - trudno w to uwierzyć, ale ten serial dopiero przede mną ^^.

Osobiście porównywanie seriali w jednej liście uważam za bezsensowne. LOST za zakręcona przygoda, Prison Break zakręcona bzdura a Heroes opiera się przede wszystkim na psychologii postaci i za to, obok Firefly i Dextera (1 sezon) to moje ukochane seriale.

ocenił(a) serial na 10
patryks83

2. Herosi
3. Lost
4. Prison Break

Oczywiście na 1. miejscu Supernatural :D

ocenił(a) serial na 8
patryks83

Hmmmm
1. Lost (ktoś już napisał, że serial trzyma poziom w każdym sezonie, podpisuję się pod tym)
2. Heroes (ponieważ troszkę spaprali 3 sezon. Mam nadzieję, że następny będzie lepszy, mają więcej czasu, żeby go dopracować)
3. Prison Break (oglądałam tylko pierwszy sezon. Jednakże nie żałuję ;P)

Ewc1ol

1. Heroes
2. LOST
3. Prison Break

ocenił(a) serial na 3
patryks83

Herosi
Lost
zamiast PB , dałbym Supernatural albo Harper's Island
Smallville też bym brał pod uwagę mimo, iż z sezonu na sezon jest nudniejsze a z odcinka na odcinek bardziej beznadziejny