Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale czy Claire jest ,,Shanti''? Tak Mi się coś wydawało. Możecie coś na ten temat napisać?
a czy ktoś zauważył, że skoro Chandra był biały, to po 1: jego syn powinien mieć jaśniejszy kolor skóry, jak to bywa przy mieszaniu rasy ciemniejszej z jaśniejszą - dziecko nie może być całkiem jasnoskóre ani ciemnoskóre.
A po 2 na zdjęciu, które Mohinder znajduje, kiedy chce pomóc Molly widzimy jego rodziców i siostrę i na tym zdjęciu jego ojciec wcale nie jest biały.
Hm, nie. Tylko tak pomyślałam, bo ona jest przecież adoptowana. Koniec końców ojciec tego hindusa był biały, więc... Wszystko jest możliwe w serialach typu ,,Herosi''
Bo matka tego chłopaka powiedziała że jego siostra była ,,niezwykła''. I tak Mi się skojarzyło że to może być Claire.
Ona nie jest siostrą Mohindera, ale jest spokrewniona z jednym z Herosów :) (tylko nie mówcie, że to spoiler!)
Dla ciekawych, ale spoiler!!!
Chcesz czytać dalej...?
Wiedz, że to spoiler...
Może zepsuć Ci chęć na oglądanie dalszych odcinków Herosów.
Jesteś tego pewien?
A może zmieniłeś zdanie?
Chcesz ryzykować?
Jeszcze nie jest za późno na wyłączenie tej strony!
Jak coś, to nie żeby było na mnie.
Jesteś tylko ciekaw...
Jasne?
To OK.
Claire jest córką brata Petera z nieślubnego związku Nathana z kobietą,
o zdolnościach wytwarzania ognia i kontrolowania go. ;)
Może Ty tylko to wiedziałaś, gdyż po przeczytaniu powyższych postów nie da się stwierdzić, że ktoś wcześniej o tym napisał. Więc nie rozumiem tej aluzji, "wiemy o tym!!". Przeczyta ostatni post i się cieszy.
musze przyznac ze ja sie strasznie wkurzylam poprostu masakrycznie bo clerie tak swietnie pasuje do petera a tu wyskoczyli ze to jej wujek do dupy :/ z takim wujkiem.