PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

To zła wiadomość dla wszystkich fanów "Heroes", naprawdę zła. Stacja NBC poprosiła producentów i scenarzystów serialu o możliwość powolnego zmierzania ku końcowi fabuły, z wielkim finałem w maju 2010 roku.

Szczegóły -> http://showtv.pl/news_item_2369.htm

michelangelo

No cóz 1 sezon wszystko zaczął(najlepszy), a potem juz tylko coraz gorzej było. Z amerykańskimi serialami tak to bywa, zaczyna sie poczatek - rewelka, a srodek i konec slaby tak jak to jest miedzy innymi w "Lost".

ocenił(a) serial na 9
eversman_4

a ja sie nei zgadzam jak dla mnie 4 sezon jest zaraz po 1....

ocenił(a) serial na 10
eversman_4

ja równierz sie nie zgadzam dla mnie 4 sezon jest na równi z drugim i pierwszym tylko 3 odstaje:P a co do losta to dla mnie 5 sezon narazie najlepszy z wszystkich:P zobaczymy 6:) ale nie zaśmiecam bo to o herosach temat:P

ocenił(a) serial na 10
michelangelo

Po fantastycznej pierwszej serii były kolejne, które już nie zachwycały tak bardzo. Krytycy nie chwalili, widzowie narzekali, a szefowie NBC obserwowali i... czy tym razem to już naprawdę koniec ''Heroes''?

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7202956,NBC_nie_zamowi_kolejnej_serii_ Heroes_.html

ocenił(a) serial na 5
patryks83

I Tom- 10/10
II Tom- 10/10
III Tom- 10/10
IV Tom- 7/10
V Tom- jak narazie 9/10

Wg. mnei gdyby nie Tom Iv serial trzymalby poziom.

ocenił(a) serial na 10
SzOpMaN

No...???

chyba "lekka" przesada

ocenił(a) serial na 9
patryks83

Według mnie ocena wygląda tak:
Volume I - 10/10
Volume II - 6/10
Volume III - 3/10
Volume IV - 2/10
Volume V - 4/10 póki co

Kończą serial? Chyba niestety najwyższa pora :(

ocenił(a) serial na 8
Zoraj

Moja ocena:

Volume I - 10/10

Volume II - 8/10

Volume III - 7/10

Volume IV - 6/10 ( poza kilkoma odcinkami które były naprawdę fajne )

Volume V - 8/10 ( póki co )

ocenił(a) serial na 7
Blackmoorland

smucę się i cieszę jednocześnie. bardzo lubiłam (i lubię nadal) ten serial jednak uważam że od 3 sezonu obniżył znacznie poziom. 4 sezon nie jest najgorszy ale i tak daleko mu do pierwszego czy nawet drugiego (tak przynajmniej ja uważam). mam tylko nadzieję że jakoś przyzwoicie go zakończą

ocenił(a) serial na 6
Blackmoorland

Volume I - 10/10

Volume II - 6/10

Volume III - 8/10

Volume IV - 2/10 :)

Volume V - 9/10

ocenił(a) serial na 9
michelangelo

Gdyby i nawet anulowali serial (jestem jego fanką) to i tak nic nie zmienia, bo kiedyś i tak się musi skończyć :D

ocenił(a) serial na 5
FanOfAkatsuki

jeśli serial ma sie skonczyc tak ze Peter nie jest kozakiem z wieloooma mocami to nawet niech nie kończą ...

ocenił(a) serial na 9
SzOpMaN

No nie przeciez Peterowi sie to nalezy :) Nie wiem dlaczego ale strasznie lubie ta postac a co dopiero tego aktora... ;p