----@@@!!~ UWAGA SPOILERY - czytasz na własną odpowiedzialność! ~!!@@@----
Jeśli ktoś czyta spoilertv.blogspot.com, zapewne wie, że 4 sezon ma się pojawić.
I tutaj... dla niektórych zła wieść, a dla mnie np. dobra - SEZON SKUPI SIĘ NA CLAIRE I PETRELLICH!
Jest też duża szansa, że Claire będzie tą złą. A w finale - czyli 25 odcinku - ma się stać coś z Petrellimi, co naprowadzi nas na fabułę 4 sezonu.
----
Jeszcze tak btw: tytuł odcinka 25 to "A Invisible thread".
Mi się Invisible kojarzy z Claudem i mam gorące nadzieję, że go zobaczymy. Choćby po raz ostatni. <3
Cyt.
Pomimo spadku wyników oglądalności w bieżącym sezonie, stacja NBC postanowiła dać serialowi kolejny sezon.
Źródła donoszą, iż stacja ma w planach zamówienie 18-20 odcinków czwartego sezonu. W poprzednich sezonach, Herosi otrzymywali tych odcinków więcej, oprócz sezonu drugiego, który to przerwał strajk scenarzystów.
Mimo spadku ilości widzów, Herosi pozostają, obok serialu The Office, najchętniej oglądaną propozycją stacji pośród widzów w przedziale wiekowym 18-49 lat.
Na dodatek serial dobrze radzi sobie na całym świecie, co przekonało włodarzy stacji do przedłużenia jego egzystencji.
:)