PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Widzę, że teraz jest moda na seriale, w których trzeba jak najwięcej namieszać i wprowadzić trochę nadprzyrodzonych elementów, a towarzyszą temu oklepane i sztuczne dialogi, które tylko pozornie są głębokie. Takim właśnie serialem (kolejnym) jest właśnie serial Herosi. Oczywiście da się oglądać i to czasem nawet z pewnym zaciekawieniem ale bez rewelacji i specjalnych emocji.

ocenił(a) serial na 3
praet

true, true

ocenił(a) serial na 7
praet

HEHEH ...To samo pomyslałem ogladajac kilka miesiecy temu 1 odcinek Heroes (tak naprawde rozkreci sie na około 6. :D ) A czy prison Break nie ma sztucznych dialogów ??
Serial jest bardzo dobry 9/10
Jak obejrzysz cały sezon to bedziesz dopiero mógl stwierdzic czy to jest oklepany temat...Bo zapewniam cie ,, ze nie jest,

Finalny_Odbiorca

Oczywiście, że Prison Break ma sztuczne dialogi, a na dodatek strasznie zaczęli w nim motać (z tego co wiem to na początku PB miał mieć tylko 13 odcinków), w Lost-ach to samo, 3 seria jak dla mnie to już lekkie przegięcie (chociaż oglądam dalej bo już się przyzwyczaiłem:)). Rozumiem, że nie powinno się oceniać danego serialu po pierwszych 2 odcinkach ale ja już widzę pewne podobieństwa do tego co możemy zobaczyć np. w Lost i PB i naprawdę ciężko mi nie stwierdzić, że jest moda na "zamotane" seriale, w których po pewnym czasie pewnie i sami twórcy się gubią:)

ocenił(a) serial na 3
praet

a ja uważam że Serial jest nudny... Postanowiłam go objeżeć bo nie chce oceniać czegoś źle jeżeli tego nie widziałam (taki błąd z LOST popełniłam :D) No ale niestety szczerze to prawie spałam na drugim odcinku...

Loona_

Dodam jeszcze, że LOST było przecież najfajniejsze w 1 sezonie, no i moze trochę w 2, a w 3 to już się zrobiło po prostu tak zamieszane, że zaczynam się powoli zniechęcać. Podobnie jest chyba z 4400.

ocenił(a) serial na 8
praet

hmm ja slyszalam o serialu same superlatywy i dlatego postanowilam obejrzec...Te 2 pierwsze odc byly nawet fajne, lecz nie zachwycily mnie, ale licze ze serial sie jeszcze rozkreci i ogladac go z pewnoscia bede m.in. z tego powodu ze bardzo lubie seriale o takich zjawiskach nadprzyrodzonych :)