PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60206
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

I pomyslec ze to juz prawie koniec!!Zapowiada sie wielkie widowisko!!Pojedynek najwiekszych i najsilniejszych!Juz nie moge sie doczekac!Heroes to konieczna do obejrzenia pozycja serialowa obok LOSTA PRISON BREAKA DEXTERA i ALIASA!

ocenił(a) serial na 6
Caroline_6

Jaki koniec? heh... teraz będzie przerwa przez tych debili scenarzystów:P Zgadzam się z tym, że należy im się większa kasa, ale nie takim kosztemXD

ocenił(a) serial na 8
kosa480

Czy ja wiem... Mała strata, przecież i tak (o ile sie nie mylę) niedługo byłaby przerwa na NCBC między sezonem jesiennym a wiosennym (tak jak zresztą dzieje się i u nas). Co za tym idzie, stracimy 1, 2 odcinki.

Kate_V

Jak myslicie czy Peter zabije Hiro ??? Peter może pstryknąc palcem i grubaska Hiro nie ma...

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

hiro petera może jednym pociagnieciem odcic glowe peterowi, o tym tez waro pamietac :D także...
napewno ani jeden z nich nie zginie, znaja sie od poczatku prawie serialu, watpie.

AroN_3

Peter posiada telekineze może hira zatrzymac bez zatrzymania czasu. Po zatym Peter posiada także prąd jak juz pokazał i także może zatrzymywac czas jak Hiro. Czyli moc Hiro nie działa na Petera było to widac własnie w końcówce odc. zatrzymał czas, ale bez Petera, ale kolega wcześniej pisał też wydaje mi sie, że do walki jednak nie dojdzie a napewno nie zginie Peter...

Caroline_6

bez sensu - dobrzy znajomi spotykaja się po długim czasie i od razu chcą się zabić? Przecież oboje pojawili się w tym samym miejscu, są inteligentni i są po tej samej stronie - obronie ludzkości. Dzieli ich tylko kwestia Adama, jednak oboje chcą zapobiec przed epidemią.

Jeśli dojdzie do pojedynku to scenarzystów pogieło. Wykreowali obu bohaterów na osoby mądre więc teraz musieli by z nich zrobic na chwile idiotów. Atak hiro w koncówce 10 odcinka to potwierdza ;/ oby się to tak nie skończyło bo serial zmarnowałby swój potencjał ;/

Dziwna sprawa:
1 sezon - stworzenie wyraznego podzialu na dobro/zło
2 sezon - mieszanie stron konfilktu + "szarzenie" bohaterów na siłe (np. Mohenider)
Z początku robilo się ciekawie ale przesadzają - nie podoba mi się kwestia Kenseia i Mohindera, no ale cóż - twórcy uznali ze jak bedziemy zaskakiwani co raz wymyslniejszymi kombinacjami to bedzie super

Kensei w terazniejszosci, wysadzenie Catelin w przyszłość - odjazd! ale reszta nie bardzo.