PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Będziemy sobie robić opowiadanie o herosach :) Będzie fajnie, każdy dodaje jakiś kawałek ;) Ja zaczynam:

Pewnego dnia, narodziła się pewna mała dziewczynka, która miała 17 lat.
Nazywała się ona Carmen, i miała ona braci...

Dominika11

którzy jej nie znali a ona ich szukała i miała zdolność. Ale sylor ją zabił i KONIEC.

ocenił(a) serial na 8
pari_zari

byly sobie swinki trzy gucio maja klementyna i odpadasz ty

ocenił(a) serial na 9
Bobey

'Pewnego dnia, narodziła się pewna mała dziewczynka, która miała 17 lat. '
heh urodziła się mając 17 lat, jej matka musiała mieć moc rozciągania skóry i super kręgosłup żeby się zmieściła.

ocenił(a) serial na 8
ZlyCzarny

ZłyCzarny, I luv ya XD.

Won na fanfiction.net, tam masz okazję popisać się tworzeniem Mary-Sue o niebieskich włosach, żółtych oczach i cudacznym imieniu.
Opowiadanko, dobre sobie...

ocenił(a) serial na 9
Kate_V

Hej Kate, welcome back ;)

czytałaś że Fuller nie będzie pracował przy 4 sezonie?
Jakiś nowy dobry serial oglądałaś ostatnio? :>

ocenił(a) serial na 8
ZlyCzarny

O tak, czytałam i popłakuję sobie teraz w kącie. Herosi umrą chyba śmiercią naturalną w tym sezonie, tracąc oglądalność jezeli dalej będą nam serwować takie pierdoły jak w tym sezonie.

A co do seriali (offtop!): przez cały maj wciągałam Family Guya i jestem trochę wypalona. Teraz mam zamiar zmusić się do oglądania zseksualizowanej historii Anglii, znanej szerzej jako "The Tudors" XD. Czyli jestem dość daleko od sci-fi.

ocenił(a) serial na 9
Kate_V

Może już na kilka odcinków napisał jeszcze Fuller, miło by było z jego strony.

'Zseksualizowanej historii Anglii' ładnie brzmi :D muszę coś znaleźć nowego ciekawego, może zacznę House oglądać dalej bo oglądałem tylko 1 sezon ale w każdym odcinku było to samo prawie:P

ocenił(a) serial na 8
ZlyCzarny

Heh, bo w House'ie nie chodzi o przypadki i pacjentów, a o samego House'a. Reszta jest tylko wypełnieniem tych 40 minut.

Widziałam już pierwsze zdjęcia z planu Herosów i przynajmniej jedna dobra rzecz będzie w tym sezonie - charakteryzatorzy zrezygnowali z tej niedorzecznej peruki na głowie Hayden Panettiere (Claire) i pozwolili jej mieć własne włosy. Może nareszcie jej fryzura nie będzie mnie rozpraszać podczas oglądania ;). Jeszcze tylko brakuje żeby Quinto wrócił do fryzury z 1 sezonu (ale i tak już lepiej wygląda, z tego co widziałam), a będę usatysfakcjonowana.

Tak, wiem, kobieca próżność - zwracać uwagę na pierdoły zamiast na fabułę. Ale co zrobić?

ocenił(a) serial na 9
Kate_V

Wiem ale jakoś schematyczność trochę mnie nudzi (ja Power Ranger :D)

Właśnie coś mi nie pasowało z włosami Claire a ona perukę miałaa.
Mogli by ubrać znowu Sylara w płaszcz mroczny był wtedy :D
Jakąś ciekawą bohaterkę niech wprowadzą jak Elle i nich to zmierza wszystko w stronę 5 lat w przyszłość zakończywszy zdaniem że przyszłości nie da się zmienić i już :P