PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Co to za piosenka która leci w ok. 32-33 minucie 1 odc. kiedy jest zaćmienie słońca: Peter jedzie taxi z Mohinderem, Claire idzie z Zachem po torach, a Hiro i Japończycy mają gimnastykę na dachu??

PROSZĘ O INFO

ocenił(a) serial na 10
globus

Są dwie wersje pierwszego odcinka. (Tzn. pilot i ten 'normalny' pierwszy odcinek). W tej która leciała wczoraj na TVP była piosenka zespołu Rogue Wave "Eyes", natomiast w drugiej wersji w tym samym momencie jest piosenka Bright Eyes "Road to Joy". Obie są świetne :)

ocenił(a) serial na 8
aster

O co chodzi z tymi dwoma wersjami? Wiem że różnią się sceną targnięcia się na własne życie tego malarza, czy czymś jeszcze?

Znacie inne przypadki ocenzurowanych odcinków?

ocenił(a) serial na 10
iflar

Generalnie oprócz piosenki i malarza chyba nie ma innych różnic, chyba że mi coś umknęło. I jeśli chodzi o Heroesów, pozotałe odcinki mają już tylko jedną wersję. Ten pierwszy miał dwie, bo pilot serialu nadawany był w USA gdzieś chyba w lipcu czy sierpniu, a gdy we wrześniu zaczynali normalne całą serię od pierwszego odcinka to go troszkę przerobili.

ocenił(a) serial na 10
globus

http://www.serialheroes.yoyo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=118&It emid=53
Tu jest kilka piosenek do posłuchania online.
a jak chcesz pobrać na dysk to zarejestruj się tutaj http://www.serialheroes.yoyo.pl/ i wejdź do kat. HEROES eXtra ;)

globus

Dzięki wielkie :) Akurat nie oglądałem wczoraj w TVP, bo oglądam na komputerze i jestem w połowie sezonu ale przy okazji polskiej premiery telewizyjnej przypomiało mi się o tej piosence i miałem nadzieje, że ktoś bedzie wiedział o jaką chodzi... a konkretnie to chodziło mi o Rogue Wave - Lost in your eyes
DZieki

ocenił(a) serial na 8
globus

A w jakim innym filmie byla ta piosenka "Rogue Wave - Lost in your eyes"? Bo właśnie mi sie przypomnialo ze gdzieś ją juz słyszalem i nie mogę sobie przypomnieć.